reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Jestem dziewczyny :) wszystko dobrze. Ciąża niezagrozona, maleństwo ma 7,7mm serduszko ładnie bije. Wychodzi mi 6t4d i termin na 3 luty :) dbac o siebie i jak nic się nie będzie działo to dopiero z prenetalnymi przyjść do niego i porobionymi badaniami. Dupek i witaminy tak jak do tej pory :)
1465917548-1d1mld.jpeg
Wow super że już widać fasolkę ;););) ciesze się że wszystko ok :)

Dzisiaj nie miałam czasu w dzień aby tu zajrzeć i dopiero nadrabiam, nie pamiętam czyja to była kuchnia ale jest przepiękna :) normalnie kuchnia jak z moich snów :) :) bardzo mi się podobają te kuchnie w stylu angielskim i prowansalskim , ahhhh aż żałuję że jak robilismy generalny remont to kasy zabrakło na tak piękne meble i wyszły zwykłe nowoczesne

Dzisiaj się zapisałam do ginekologa na NFZ , chyba jakaś kiepska ta ginekolożka bo termin mam już za 6 dni :-D:-D:-D:-D zamierzam prowadzić ciąże u dwóch , do tej co chodze prywatnie bo pracuje w szpitalu w którym chce rodzić a dwa że jest super lekarzem , ma świetne podejście i dobry sprzęt a do tej z NFZ żeby mieć badania labolatoryjne za free

także ja mam wizytę na NFZ 21 czerwca a dwa dni potem prywatnie :D

Polska służba zdrowia. ..ja jak dowiedziałam się że jestem w ciąży w ten sam dzień mnie przyjęła. Badania krwi na miejscu. A jak jest w Anglii bo widziałam ze ktoś jest?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za wizyty:)
Ja dzisiaj robie pieczone uda, kalafiora mlodego, fasolke i ziemniaczki;) dziecko juz w pkolu, a ja troche na kacu od rana...widze ze nikomu nie podoba sie moj dom z wyjatkiem ayran;) no trudno haha... Macie jakies plany na wakacje? Bo my przez budowe ruszamy sie tylko do mojej mamy na dzialke nad rzeke i chyba nigdzie poza tym sie nie uda.. Ale cos za cos.. Bylismy teraz 5dni w Sopocie i musi mi to wystsrczyc:) miłego dnia!

ckai3e3kfhebulz8.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry