reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Polska służba zdrowia. ..ja jak dowiedziałam się że jestem w ciąży w ten sam dzień mnie przyjęła. Badania krwi na miejscu. A jak jest w Anglii bo widziałam ze ktoś jest?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty z Anglii? Pierwsze trzeba iść do GP i tam wszystko Ci wyjaśnia ;) ja z ie ale podobnie jest.. wizyty na zmianę szpital/GP . Pierwsza wizyta w szpitalu między 10-12tyg zależy jak bardzo sa busy ;)
Trzymam kciuki za wizyty:)
Ja dzisiaj robie pieczone uda, kalafiora mlodego, fasolke i ziemniaczki;) dziecko juz w pkolu, a ja troche na kacu od rana...widze ze nikomu nie podoba sie moj dom z wyjatkiem ayran;) no trudno haha... Macie jakies plany na wakacje? Bo my przez budowe ruszamy sie tylko do mojej mamy na dzialke nad rzeke i chyba nigdzie poza tym sie nie uda.. Ale cos za cos.. Bylismy teraz 5dni w Sopocie i musi mi to wystsrczyc:) miłego dnia!

ckai3e3kfhebulz8.png
Domek cudny!!!!!!! Sama i takim marzę ale no cóż nieprędko ;) mogę spytać czym zajmuje się mąż ze studio potrzebuje? :)
Dziewczyny jestem strasznie do tylu.bwyjechalam na weekend odwiedzić koleżankę (wrzesniowke :D) i nie miałam czasu czytać i pisać. Wczoraj byłam w pracy Ale zwolnilam sie i dzisiaj ide do lekarza. moje plamienia nie ustają mimo prochów które lykam. Denerwuje się bardzo :(
Kochana lekarz to najlepsze wyjście! Trzymam kciuki. Ja w pierwszej ciąży też plamilam i mimo to mam zdrowego synka.

Ledwo chodzę... coś mi się stało w palec u nogi. .. spuchniety i zaczerwieniony.. a boli jak nie wiem co :(

85993e3khvkj6go2.png

Witam sie ja i moje mdlosci-choc dzis chyba slabsze...
Kciuki za dzisiejsze wizyty.My wg om konczymy dzis 6 tydz, wg usg 5 i zastanawiam sie, czy czekac jeszcze te 3 tyg na swojego gin czy jednak isc kontrolnie do innego, chcialabym wiedziec, ze wszystko jest oki, a tu jeszcze 20 dni czekania...

2nn3yx8dg37nn3lj.png

A Ty z Anglii? Pierwsze trzeba iść do GP i tam wszystko Ci wyjaśnia ;) ja z ie ale podobnie jest.. wizyty na zmianę szpital/GP . Pierwsza wizyta w szpitalu między 10-12tyg zależy jak bardzo sa busy ;)

Domek cudny!!!!!!! Sama i takim marzę ale no cóż nieprędko ;) mogę spytać czym zajmuje się mąż ze studio potrzebuje? :)

Kochana lekarz to najlepsze wyjście! Trzymam kciuki. Ja w pierwszej ciąży też plamilam i mimo to mam zdrowego synka.

Ledwo chodzę... coś mi się stało w palec u nogi. .. spuchniety i zaczerwieniony.. a boli jak nie wiem co :(

85993e3khvkj6go2.png

[emoji8] jest kompozytorem i producentem muzycznym i to jest studio muzyczne, pracownia :)

ckai3e3kfhebulz8.png

Martinek Piękny masz domek! Uwielbiam takie domki inne:) mój projekt też przerabialam według swojego uznania:)

Mloda1234 Ja mam takie duże drzwi tarasowe, przesuwne,szerokie na 3,20m tylko ze w salonie ,bo kuchnie z jadalnią mam osobno . Powiem Ci ze one mi sie marzyly od poczatku..ale cenyyy kosmos...w koncu znalazlam firmę, bralam wszystkie okna do ktorych dostalam rabat i uznalam ze rabat częściowo mi pokryje drzwi, reszte doloze:) i nie powiem bo kto wjedzie to pierwsze co- ale masz okno!!! Robi wrażenie. Wiec czasem warto zainwestować we własne marzenie.

Kochane ale cudne te Wasze kropeczki :) najważniejsze ze u każdej z Was jest wszystko w porządku.

Magdziocha I ja tak chciałam zrobić z lekarzem. Prywatnie i na NFZ żeby badania wyciągnąć ale robi się taki problem ze u nas w przychodni na NFZ nie mają końcówki do usg tej do brzucha :/ wiec i tak od któregoś tygodnia trzeba jeździć prywatnie na samo to usg. Zastanawiam się czy tak kombinować czy dac sobie spokój.

Kami80 Jakie czapeczki cudne [emoji7] ja ostatnio się zakochałam w różowym kocyku. ..ehhs

Lu-Cyferka Ojej, ciekawe co lekarz na to powie...żeby tylko dobrze było . Oby to takie chwilowe było i przeszło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry