Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A Ty z Anglii? Pierwsze trzeba iść do GP i tam wszystko Ci wyjaśniaPolska służba zdrowia. ..ja jak dowiedziałam się że jestem w ciąży w ten sam dzień mnie przyjęła. Badania krwi na miejscu. A jak jest w Anglii bo widziałam ze ktoś jest?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Domek cudny!!!!!!! Sama i takim marzę ale no cóż nieprędkoTrzymam kciuki za wizyty
Ja dzisiaj robie pieczone uda, kalafiora mlodego, fasolke i ziemniaczkidziecko juz w pkolu, a ja troche na kacu od rana...widze ze nikomu nie podoba sie moj dom z wyjatkiem ayran
no trudno haha... Macie jakies plany na wakacje? Bo my przez budowe ruszamy sie tylko do mojej mamy na dzialke nad rzeke i chyba nigdzie poza tym sie nie uda.. Ale cos za cos.. Bylismy teraz 5dni w Sopocie i musi mi to wystsrczyc
miłego dnia!
![]()
Kochana lekarz to najlepsze wyjście! Trzymam kciuki. Ja w pierwszej ciąży też plamilam i mimo to mam zdrowego synka.Dziewczyny jestem strasznie do tylu.bwyjechalam na weekend odwiedzić koleżankę (wrzesniowke) i nie miałam czasu czytać i pisać. Wczoraj byłam w pracy Ale zwolnilam sie i dzisiaj ide do lekarza. moje plamienia nie ustają mimo prochów które lykam. Denerwuje się bardzo
![]()
A Ty z Anglii? Pierwsze trzeba iść do GP i tam wszystko Ci wyjaśniaja z ie ale podobnie jest.. wizyty na zmianę szpital/GP . Pierwsza wizyta w szpitalu między 10-12tyg zależy jak bardzo sa busy
Domek cudny!!!!!!! Sama i takim marzę ale no cóż nieprędkomogę spytać czym zajmuje się mąż ze studio potrzebuje?
Kochana lekarz to najlepsze wyjście! Trzymam kciuki. Ja w pierwszej ciąży też plamilam i mimo to mam zdrowego synka.
Ledwo chodzę... coś mi się stało w palec u nogi. .. spuchniety i zaczerwieniony.. a boli jak nie wiem co![]()
![]()