reklama

Lutowe mamy 2017

MAM PATENT NA MDŁOŚCI !!!!! u mnie zadziałało:) rano przed wyjściem do przedszkola zjadłam prawie kilo pomidorów a ja wracałam to kupiłam sobie pepsi i jak wróciłam do domu musiałam to wszystko "oddać" ale już mnie nie muli :) ulga na maxa.
Martinek mi ogólnie podobają się domki ale niestety szybko się swojego nie dorobię. Parę lat temu kupiliśmy swoje m-5. Mieszka się fajnie tylko na trzecim piętrze. Mieszkanko jest malutkie bo 57 metrów ale zmieściło się tu 4 pokoje, kuchnia, łazienka i wc. Kuchnię mam można powiedzieć jednoosobową dlatego z zachwytem patrzę na Wasze cuda.
Co do wakacji to pierwszy tydzień lipca agroturystyka nad jeziorem potem dzień lub 2 nad morzem i tydzień u "kochanych" teściów.

reklama
Trzymam kciuki za wizyty:)
Ja dzisiaj robie pieczone uda, kalafiora mlodego, fasolke i ziemniaczki;) dziecko juz w pkolu, a ja troche na kacu od rana...widze ze nikomu nie podoba sie moj dom z wyjatkiem ayran;) no trudno haha... Macie jakies plany na wakacje? Bo my przez budowe ruszamy sie tylko do mojej mamy na dzialke nad rzeke i chyba nigdzie poza tym sie nie uda.. Ale cos za cos.. Bylismy teraz 5dni w Sopocie i musi mi to wystsrczyc:) miłego dnia!

ckai3e3kfhebulz8.png
Mi umknęły zdjęcia Twojego domku, ale już nadrobiłam. Bardzo nowoczesny i minimalistyczny styl. Ja jestem bardziej fanką stylu skandynawskiego, ale ... TEN TARAS !!!!!!!! <3 o matko ! moim marzeniem jest mieć jadalnię z ogromnymi przesuwnymi oknami z wyjściem na taras <3 <3 <3 zazdroszczę na maxa :)

Ja rano byłam zrobić betę. Nie mam żadnych objawów, mdłości, zmęczenia nic .. Mam nadzieję, że to nie wróży nic złego.
Korzystając z dnia wolnego w pracy ja dziś obiad robię po włosku - tagliatelle z oliwą, czosnkiem, pomidorkami i oliwą i z indykiem :)

A co do planów na wakacje - mieliśmy lecieć w podróż poślubną we wrześniu, jakieś last minute. Zobaczymy jak to będzie :)

O 14 endokrynolog. Odezwę się :) Miłego dnia !

Dzieki:) no to jest troche skandynawski dom;) mloda1234 ja w pierwszej ciazy nie czulam kompletnie nic az do8tc kiedy dostalam mdlosci na 4m ;) teraz czuje brzuch i piersi czasami i jyz sie modle zeby chociaz troszke mdlosci byly mniejsze niz 4 lata temu bo wtedy ryczalam z bezsilnosci i mowilam mężowi ze nigdy wiecej dzieci ;)
Rozmaryn- widze ze tez masz "kochanych" tesciow ;) powodzenia

ckai3e3kfhebulz8.png

Ten mój suwak to jest dużo do przodu. Ja miałam długie cykle nawet 40 dni. Na usg wczoraj był widać dopiero ten woreczek a dzidziuś to kropka. A jak wstawiacie fotki???

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem strasznie do tylu.bwyjechalam na weekend odwiedzić koleżankę (wrzesniowke :D) i nie miałam czasu czytać i pisać. Wczoraj byłam w pracy Ale zwolnilam sie i dzisiaj ide do lekarza. moje plamienia nie ustają mimo prochów które lykam. Denerwuje się bardzo :(

Dziewczyny jestem strasznie do tylu.bwyjechalam na weekend odwiedzić koleżankę (wrzesniowke :D) i nie miałam czasu czytać i pisać. Wczoraj byłam w pracy Ale zwolnilam sie i dzisiaj ide do lekarza. moje plamienia nie ustają mimo prochów które lykam. Denerwuje się bardzo :(

Nie martw sie! Na poczatku to sie czeso zdarza.. Bedzie wszystko ok. Trzymam kciuki i tule!:)

ckai3e3kfhebulz8.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry