• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Ale się zdenerwowalam na koniec roku. Poszlismy do mieszkania sprawdzic jak tam prace remontowe i ... masakra. Płytki polozone w łazience i w wc na ścianach odchodza. Jedna spadla i uszczerbila nowa toalete, oczywiście nic nie jest zabezpieczone. Zaczelismy zakrywac wanne i kolejna plytka prawie spadla mi na glowe. Dzwonilismy do szefa i oczywiście ma olewke, dopiero w poniedziałek raczy przyjechac. Boje sie ze z tych nerwow jeszcze rodzic zaczne ale nie da się byc spokojnym.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Będzie ostra impreza dziś [emoji23]
be817fca979fec54e60169974f64571a.jpg

Zrobiłam jedną sałatkę, jeszcze mi została druga (ale to tylko 3 składniki, największa "trudność" ziemniaki ugotować ;)) i dip do maczania marchewek czy nachosów.

Przed chwilą wpadła do mnie siostra z mężem i dzieciakami (byli na spacerze w okolicy), bo dzieci nie wierzyły, że "Franek jeszcze nie wyszedł" po tym jak a zdjęciu widziały mebelki złożone hahaha ;) Przy okazji zobaczyli dom już po wprowadzeniu, bo ostatnio byli jeszcze w trakcie prac.

Sojna krzyżuj nogi ;)

Na marcówkach pierwsze wody odeszły dziewczynie z moim terminem (przełom lutego i marca), więc faktycznie sporo szczęścia na lutówkach, że nadal same dwupaki.

Drusiu.. ech nieprzyjemne atrakcje na koniec roku:( Mam nadzieję, że się tym zajmą i jakoś Wam to zrekompensują.
Anna - druga taka szansa na olanie sylwestra może się nie powtórzyć:D Paznokcie wczoraj zmyłam i obcięłam, nie pomalowałam się dziś i chyba nie będę. Dobrze, że włosy mam zrobione:D Kij tam, ma być mi wygodnie. Może nawet pobujam pupą przy jakim sylwestrze z polsatem z dziećmi;) Mam wyjątkowo dobry humor, jak rzadko w Sylwestra. To był w sumie dobry rok, z lekkimi przebojami w trakcje, ale końcówka dobra, mam nadzieję, że kolejny będzie jeszcze lepszy, a przynajmniej tak samo dobry.
Skoro już mnie tak bierze na podsumowania, to życzę Wam wszystkim szampńskiej zabawy dzisiaj i szczęśliwego Nowego Roku!

.jagodka ten rozowy mnie bardziej kusi tak szczerze [emoji16]

Robie po kolei porzadki w mieszkaniu. Wywalilam wszystkie nieuzywane kosmetyki. No i postanowilam nalozyc jakas odzywke na rzesy, oczy mnie tak zaczely bolec, ze masakra... Chyba z nia tez sie pozegnam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry