• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Klauduśka większości odżywek do rzęs nie wolno używać w ciąży! Absolutnie żadnych realash, long4lashes itp.
Ellie my mamy jeszcze jakieś ze Star Wars:D Adam z A. rozpracują jeden, my z Klaudią drugi:D

reklama
A mi się za to zebrało na podsumowanie 2016, który okazał się o wiele lepszy niż 2015. Tamten rok konczylismy ze stanem konta praktycznie zero bo mąż pracował w firmie która ogłosiła bankructwo i przez kilka miesięcy pracował za darmo. Ten rok już udało się coś odłożyć i 2017 będziemy zaczynać bez stresu, ze spokojem i w sumie z radoscia. Oby był jeszcze lepszy lub równie dobry co 2016 :) my może sobie jakąś fajną bajkę wlaczymy, wypijemy szampana dla dzieci i jak doczekamy do północy to będzie fajnie :D
Nie wierzę za bardzo w noworoczne postanowienia ale plany na przyszły rok mam dość konkretne i wierzę że uda się je zrealizować.
I Wam życzę optymizmu, ponownie lekkich porodow, bez komplikacji, realizacji waszych planow i ogólnie duzo radosci i zdrowia w 2017 roku!

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka!
Zycze Wam na ten Nowy Rok przede wszystkim duzo zdrowia i cierpliwości :) zeby macierzyństwo okazalo sie dla Was wspaniala przygoda.
Ja dzisiaj swietuje z mezem, synem, Rodzicami i bratem z dziewczyna. Mamy pyszne jedzonko, pomalowalam paznokcie, mam nowa sukienkę (nie balowa :P), wypindrzylam sie i czekam z taka cudowna butelka do polnocy ;) co prawda whisky to to nie jest ale cukierki to zawsze jakas altenatywa ;)
Co do podsumowania to dla mnie to byl najlepszy rok w zyciu. Zaczal sie cudownie a konczy jeszcze lepiej. Czasem przeceniamy to co jestesmy w stanie zrobic w jeden dzien ale nie doceniamy tego co mozemy osiagnac w jeden rok.
Drusia, wspolczuje. Teraz takie stresy Ci niepotrzebne.
Sojna- zaciskaj nogi, chociaz Ty jestes najblizej z nas ;)
Najlepszego dziewczyny!
7018025_20161231_181838.jpg

Załączniki

• 7018025_20161231_181838.jpg
    7018025_20161231_181838.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 307
reklama
la_nina, super jest ten cukierkowy szampan, na gwiazdkę też dostałam od kogoś taki, pyszne cukierki:)
Kochane-spokojnego Nowego 2017 Roku, żeby pociechy się urodziły zdrowe, spełnienia marzeń i bezbolesnych porodów :)
U nas są znajomi, pospacerowaliśmy trochę, zrobione zakupy, przekąski są, dla mnie Piccollo się chłodzi, nie pamiętam kiedy nie piłam na Sylwestra..:D
Ale jak fajnie-jutro bez kaca ;-)
Trzymajcie się!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry