• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Chcialam kupic przex internet tantum rosa i natknelam sie na cos takiego jak **********... strasznie tutaj drogie, ale czy ktoras z was nie pisala o tym ze jest dobre przy karmieniu piersia???

Oooo nazwa zostala zamieniona na gwiazdki ... dziwne... IMG_0093.JPG

Załączniki

• IMG_0093.JPG
    IMG_0093.JPG
    22,1 KB · Wyświetleń: 126
reklama
wszystkozajete - mam ten sam zestaw : bavaria i piccolo :) a my korzystamy z ostatniego sylwestra bez dzieci jeszcze i idziemy do przyjaciół na imprezę. My w tym gronie pierwsi ślub wzięliśmy w maju i pierwsi zaszliśmy więc tylko ja będę abstynentką. A tak to generalnie jak każda studencka impreza będzie wyglądać. Życzę wszystkim lutówkom szczęśliwych rozwiązań w 2017 i spełnienia się w macierzyństwie czego i sobie życzę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas dziś dosłownie każdy w domu :D siostra z mężem i trzymiesieczna córka, szwagier jeden z ciężarna żona i córka z ospa, szwagier drugi z dziewczyną i młodsza siostra dziewczyny :D i wszyscy zadowoleni z takiego sylwestera oprócz najmłodszego szwagra który nie bardzo chce siedzieć z młodsza siostra swojej dziewczyny i z jej psem haha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To w sumie kolejny raz bardziej oplaca sie zamowic z polski :) kupujac w NY place 72 zl a zamawiajac z polski wyjdzie 19 zl plus przesylka ok 20 zl :) hahah jak przylecialam to moj maz sie denerwowal z moja oszczednoscia ale teraz juz sie przyzwyczail :)

Tez gdzies czytalam o tym i polecali.

A ja od jakiegos czasu juz mam mniejsze piersi. W pewnym momencie byly ogromne a teraz takie troszke ponad to co bylo przed ciążą. Ostatnio probowalam "wycisnac" z nich cokolwiek i ladnie od razu pojawily sie kropelki wiec chyba nie ma sie co martwic na zapas?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry