• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Airfix bo to jest lek kardiologiczny, ale stosowany w ginekologii, jeśli korzyści z jego stosowania przewyższają potencjalne skutki uboczne. Przecież takich leków jest mnóstwo

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My mamy materacyk z Hevea Baby Max piankowo-lateksowy, przekonało mnie do niego to, że lateks nie jest przyklejany i można go obracać. Gdyby się okazało, że mały będzie uczulony na lateks to można go wyrzucić. Pianka jest zwykła ( nie jest to gąbka) ale szczerze to myslalam, że lepsze pianki stosują, przynajmniej o większej gęstości.

Monoksu w Polsce też od niedawna chyba robią bo z Niuńkiem 6 lat temu nie miałam.
Jagódka i jak ja wpiszę że nie chcę szczepień to nie zaszczepią? I nie będę mieć żadnych problemów? I co później idę do przychodni i mówię że chcę zaszczepić? I najważniejsze muszę podawać jakieś argumenty popierający moją decyzję?

Ja zastrzegłam brak szczepień przy Adamie i nikt bez mojej zgody go nie zaszczepił. Przy wypisie podałam przychodnie i tam dotarła karta szczepień. Nie wdawałam się w dyskusje. Neonatolog próbowała mnie kilka razy przekonać, nie udało się jej.

Co do argumentów, to znajdzie się ich sporo, ale tak jak mówię, to moja decyzja i nie mam zamiaru się nikomu z tego tłumaczyć. Mówiłam, że owszem zaszczepię, ale nie teraz i tyle.

Dziewczyny, macie już łóżeczka kupione? Ja dziś z tym bólem głowy próbuje kupić i łóżeczko i materac i pościel. Zresztą, próbowałam już kilka razy kupić to i ciągle nie jestem przekonana do czegoś w 100% [emoji16] i tak mi zeszło do dziś, a to chyba najwyższa pora.

reklama
Airfix, od 8 lat;D A czego szukasz? Ja chciałam najprostsze, z szufladą. Dodatkowo miało mieć 3 poziomy, wyjmowane 3 szczebelki i tyle. Nic więcej tak naprawdę nie było mi nigdy potrzebne przy mojej dwójce.
Masz świadomość, że na niektóre modele czeka się kilka tygodni?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry