• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Z drugiej strony ma gładki szary minky;) Dzieciaki już się nią od godziny dziobią na zmianę i słychać tylko gdakanie;) Adam zażyczył sobie zabawkę z dzwoneczkiem w bebechach. Muszę mu coś fajnego wykombinować:)

reklama
Zęby trzeba leczyć, gorsza próchnica chyba od nieleczenia. Miałam plombe w 5 miesiącu i otwierali zęba bez zdjęcia, dziura była w środku i wyleczyli. Także i tutaj coś zaradzą. Dobrze że nie dałaś sobie zdjęcia zrobić..
Co do cukrzycy, ja jestem jeszcze przed glukozą i tez sie stresuje ale chyba jezeli jedt taki wysoki cukier to dieta i jakos jest to do ogarniecia.
Mam koleżanki co chorowały a dzieci piękne i zdrowe.
.jagódka cudne te dzieła sztuki,kura mój faworyt..
Ja dziś jestem w rodzinnym mieście Lublinie i obudziła mnie cudna zima, bielusieńko aż mi się nie chce do stolicy wracać.. pięknie jest :)
Laseczki, ja dziś mam wizytę trzymajcie proszę kciuki. I od tygodnia słabe ruchy Małej-codzienne ale delikatne i tylko rano w południe i wieczorem po kilka kopnięć a były one wcześniej intensywne i częste.
Dobrego dnia :)

Turluturlu mamy dziś dużo wspólnego :) mnie też obudził śnieg i tez mam dziś wizytę :) zaraz się zbieramy do przedszkola a potem do lekarza. Ja w pierwszej ciąży leczyłam zęba kanalowo, lekarz zdecydowal ze zrobi co najważniejsze a dokończy jak urodze, korzystał z mojego zdjecia sprzed ciazy

Taka sytuacja z rana[emoji50]
1478675892-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam do was takie pytanie... wybieram się na glukoze i wyczytałam ze ostatni posiłek ma być 12h przed badaniem... I że dwa dni przed należy nie jeść słodyczy... prawda???

mi lekarz mówił, że na to badanie mogę przyjść po lekkim śniadaniu (ale ja byłam na czczo) a dieta powinna być taka jak zawsze, nie wprowadzać żadnych radykalnych zmian, bo wynik może być zafałszowany. Z tym, że ja krew miałam pobieraną tylko raz po godz od wypicia, nie pobierali mi przed badaniem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry