• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

No i po wizycie. Waga pokazala 58,9kg oO Niestety poziom hemoglobiny 10,6 dostalam jakies leki i poziom plytek tez niski [emoji53] Lekarz mierzyl szyjke i mowil, ze ma 3,6 ale mierzona na prosto a jest zagieta wiec jest troche dluzsza niz zmierzyl. Wszystko cacy, dzidziula nadal ułożona główkowo, w szpitalu 10dni temu tez tak byla ułożona. Ale zadnych pomiarow nie robil to bylo szybkie usg bo za miesiac bedzie dokladnie ja mierzył.

Dziewczyny ile wasze bąbelki ważyły w 25/26 tygodniu? [emoji4]

reklama
Dziewczyny densik, grabcia, rozmaryn trzymam za was kciuki, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze :)
A co do czarnego piatku... To od kilku lat zmienili i teraz sklepy otwieraja na wieczor w czwartek po thanksgiving ( swieto dziekczynienia) wczoraj bylismy na kolacji u meza rodziny a tesciowa na zakupach hahah
Moze to zalezy od stanu ale jeszcze nie widzialam takich tlumow i kolejek jak w telewizji :) tzn jest wiexej ludzi ale mniej wiecej tak jak u nas przed swietami... No ale moze gdzies w innym stanie tak jest...
Chyba przerzuce sie na indyki wczoraj zjadlam wielka porcje do tego warzywa smazone i takie tluste... A cukier idealny :)
A kiedy zmierzyłaś cukier? Po godzinie? Jeśli zje się coś bardzo tłustego, to cukier może być wysoki dopiero nawet po 3 godzinach. Tłuszcz spowalnia wchłanianie się węglowodanów.

No i po wizycie. Waga pokazala 58,9kg oO Niestety poziom hemoglobiny 10,6 dostalam jakies leki i poziom plytek tez niski [emoji53] Lekarz mierzyl szyjke i mowil, ze ma 3,6 ale mierzona na prosto a jest zagieta wiec jest troche dluzsza niz zmierzyl. Wszystko cacy, dzidziula nadal ułożona główkowo, w szpitalu 10dni temu tez tak byla ułożona. Ale zadnych pomiarow nie robil to bylo szybkie usg bo za miesiac bedzie dokladnie ja mierzył.

Moj wiem tylko ile ważył w 27+0: 1350g :)

Rozmaryn ja też :) takie walki o rzeczy z wyprzedaży to nie dla mnie, wole sobie w spokoju w domu posiedziec :)
masz na myśli słynne walki o karpia w Lidlu? :D
Czy Wasze dzieciaczki też tak często mają czkawkę? Mój kilka razy dziennie, nawet wczoraj z samego rana na usg :p Czasem aż mi go szkoda, bo wiem, jak mnie to denerwuje,jak ja mam, chociaż podobno bobasom to nie przeszkadza :)
mój ma prawie codziennie, z początku nie byłam pewna czy to czkawka, bo jest to takie wygłuszone ale już wiem, że to to :)

Mój w 26+4 ważył 1116g :)

reklama

Mój w 27 ważył 900gr ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry