Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Densik trzymaj się!
Jak tak czytam, że 3 z was w szpitalu to aż mi głupio, że tak narzekam na to, że coś mnie boli czy że mam gorszy dzień i chce mi się ryczeć. Powinnam się cieszyć, że jestem w domu, dzieciątko jest bezpieczne i nic więcej do szczęścia nie powinno mi być potrzebnemaruda ze mnie
![]()
Z tego powodu ja zawsze mowie ze moje ciaze są bezproblemowe; choć ta jest trochę mniej spokojna i bezproblemowa niż poprzednie. Jednak nie ma sobie co wyrzucac, od tego tu jesteśmy żeby się dzielić nawet drobnostkamito samo sobie pomyslalam,,
Ja wiem, dlatego pytam czy ktoś kogoś zna kto naprawdę potrzebuje pomocy. Ja w Polsce tez nikogo nie znam bo bywam rzadko a tutaj tym bardziej bo moje życie to głównie dom, przedszkole, lekarz.. Tu też jest akcja prezent z sercem to najwyżej ta zrobie, pewnie i tak będą w przedszkolu robićKasia zosia piękny gest o ile te paczki trafiają do osób potrzebujących. Niestety w ostatnich latach widziałam rodziny które w du**e miały taką pomoc, widziałam nawet matkę piątki dzieci co otrzymane ubranka wyrzuciła do śmietnika komentując przy tym że jej potrzebne są pieniądze a nie używane szmaty.