• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ja rozumiem, że kp jest ważne ale potrzeba tez zdrowego rozsądku. Teraz taka nagonka na kp jak i na rodzenie SN.
Trafiłam na artykuł, w którym jest dobre podsumowanie karmienie piersią jest ważne ale musi byc bezpieczne.

Madaaalena ja dopiero tak naprawdę od kilku dni czuję, jak to jest, gdy dziecko naciska na pęcherz. Ma - sa - kra :p czasami latam nawet co 20 minut do toalety...
Barnek to "super", że położne takie dokształcone... rozumiem, że można czegoś nie wiedzieć, ale chyba powinny w takim razie albo skierować Cię do kogoś, kto Ci pomoże, albo same powinny zdobyć informacje o tym, jak pomóc...
natkaPolka i jak tam u Ciebie? Piszą się jakieś skurcze na ktg?

Ja jutro mam ostatnią wizytę u ginekolog, ciekawe ile mała już waży :)

Piszą sie ale szału nie ma, rodzic nie bede wiec mam nadzieje ze mnie jutro wypiszą [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z mojej perspektywy to tak wyglada ze niby jest nagonka na karmienie piersią ale jak już przyjdzie co do czego i potrzebna jest pomoc to albo wiedzy brak albo chęci i zaraz się namawia na mleko sztuczne, nie szuka przyczyn, nie daje się szansy.

Jenny chyba tylko w aptekach ewentualnie internetowych.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry