reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Wiesz, mogło być tak, że po stosunku plemniki żyły sobie uśpione nawet przez tydzień zanim doszło do zapłodnienia (u mnie tak było - stosunek 6 dni przed owulacją, a jednak się trafiło czego się nie spodziewałam). Płodne i niepłodne lubią się przesuwać. Spokojnie, zamartwianie się teraz nic nie pomoże, zrób betę tak jak lekarz kazał i poczekaj na jego diagnozę. I głowa do góry, najprawdopodobniej dzieć jest już w pęcherzyku, ale jest na tyle mały, że jeszcze go aparat nie wyłapuje :*
Żebyś Kochana miała racje ✊✊✊ Bo nie wyobrażam sobie złego scenariusza, nawet nie chce myśleć, może po prostu trzeba czasu Eeh mogłam w ogóle nie robić bety bym czekała może spokojnie, No ale teraz to muszę jutro zrobic

reklama
IrenaX - patrz na Wiole1198, cuda się zdarzają, może rzeczywiście ciąża młodsza. Poczekaj spokojnie do wizyty, musi być dobrze :)

Co do mdłości, mnie męczą od kilku dni a od wczoraj wymioty, boję się, że mnie złapie w pracy a jeszcze nic nie mówiłam. No i mi pomaga.. jedzenie. Jak mam pusty żołądek to mdli strasznie, jak czymś zagryze to od razu lepiej. Już chyba z 3 kg przytyłam, spodnie ledwo zapinam, bluzki robią się opiete, co będzie dalej? :szok:

IrenaX - patrz na Wiole1198, cuda się zdarzają, może rzeczywiście ciąża młodsza. Poczekaj spokojnie do wizyty, musi być dobrze :)

Co do mdłości, mnie męczą od kilku dni a od wczoraj wymioty, boję się, że mnie złapie w pracy a jeszcze nic nie mówiłam. No i mi pomaga.. jedzenie. Jak mam pusty żołądek to mdli strasznie, jak czymś zagryze to od razu lepiej. Już chyba z 3 kg przytyłam, spodnie ledwo zapinam, bluzki robią się opiete, co będzie dalej? :szok:
Mi tez lepiej jak jem...tylko tak caly czas jesc haha to co to bedzie pod koniec ciazy :O) ja mam 8 tydz I 1kg na plusie...tlumacze sobie, ze to cale jedzenie to do fasolki idzie :)

Mam tak samo jedzenie mnie ratuje ale na krótko po godzinie znowu mnie ssa I mdli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry