Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też tak myślę, Wiola jest tego najlepszym przykłademIrenka różne rzeczy potrafią się dziać, na które nauka nie zna odpowiedzi. Powodzenia !
A do tego czasu jeden dzien 25 I jeden 50, az takiej duzej roznicy nie zrobi a lekarz I tak pewnie tak zaleciO widzisz...nie wiedziałam... może powtórzę w piątek prze wizytą jeszcze raz na czczo i bez leków
Ja pójdę za 2 dni do gina na NFZ Zobaczymy co on powie... a robiłaś betę w miedzyczasie ? Gdyby nie ta beta to bym chyba sobie cierpliwie czekała, teraz znowu taka niepewność :/Kochana masz podobna sytuację do mnie Ja ostatnio okres miałam 13 maja Cykle 27-29 dni Męża miałam ostatnio 25-29maja od tego czasu jest już w Anglii a dzisiaj jest zarodek I serce których to 5 dni temu nie było
Ja miałam ostatnia miesiączkę 16 tego, No ale zobaczymy... jeszcze póki co mam nadziejeCzyli masz IDENTYCZNE daty jak Irena![]()
I dobrze! Jeszcze zeby stresu jak najmniej chociaz ja wiem, ze sie nie daJa miałam ostatnia miesiączkę 16 tego, No ale zobaczymy... jeszcze póki co mam nadzieje
Właśnie nie robiłam . Pierwsza wizytę miałam 16 czerwca druga 28 I wtedy właśnie bylo puste jajo a dzisiaj zarodek I serceJa pójdę za 2 dni do gina na NFZ Zobaczymy co on powie... a robiłaś betę w miedzyczasie ? Gdyby nie ta beta to bym chyba sobie cierpliwie czekała, teraz znowu taka niepewność :/
Ja rozumiem, ale nie ma się co straszyć na zapas np. ciążą bezzarodkową, bo może po prostu ciąża faktycznie jest młodsza, albo ginekolog Ireny ma słabszy sprzęt i nie wykrywa tak wczesnej ciąży. Wiola jest dowodem na to, że ciąża to jedna wielka księga tajemnic, można się wszystkiego spodziewaćTak, ale zaplodnienie jest w czasie owulacji, takze plemniki moga sobie zyc przed owulacja, a Irence wychodzila owulacja 26-29 maja wg testow
Jest super. Przyrost prawie 100%. Progesteron też piękny [emoji6]Dziewczyny prośba o pomoc. Wizyte mam dopiero tak jak pisalam 12.07. Do tego czasu osiwieję.
Beta z przed wczoraj 7552mIU/ml po 48h (czyli dzisiejszy wynik) 14926mIU/ml. Czy to dobrze ? Progesteron z dzis 44,06ng/ml
To dobrze czy źle?
Od jakiego poziomu beta zaczyna wolniej przyrastac?
Czy poziom bety faktycznie ma wplyw na to czy widac zarodek i slychac serce? Gdzies obilo mi sie że zarodek widac przy 1000... na a co z serduszkiem?
Bede wdzieczna za informacje. Strasznie sie stresuje. Chyba oderchne dopiero po tej wizycie... jeszcze tydzien.