Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, ja miałam. W zasadzie to się zdziwiłam, bo zrobił mi usg, powiedzial, że to jeszcze wczesna ciąża i nic nie widać, zbadał mnie, pobrał wymaz i na koniec zbadał piersi... Już więcej do niego nie pójdę, bo na usg nie zobaczył mieśniaka, ani pęcherzyka na jajniku, poza tym, zbadał mnie, zlecił badania i kazał wrócić za dwa, trzy tygodnie. Pecherzyka żółtkowego też nie widział, a u innego lekarza już był następnego dnia. Mówiłam mu, że miałam cytologię rok temu, to powiedział, że trzeba co roku robić - byłam pewna, że co dwa... No ale nie będę się z nim kłócić.Hej czy któraś z Was miała pobierana cytologię na pierwszej wizycie?
U mnie na 5+3 było widać u jednego lekarza tylko pęcherzyk ciążowy, a następnego dnia u drugiego pęcherzyk ciążowy i żołtkowy. W czwartek mam kolejne usg, bedzie to 6+3. Inny lekarz i sprzęt, zdecyduję wtedy jeśli wszystko jest ok, którego lekarza wybrać.Sorki za te posty, poprawię się.
Dzisiaj 5+1.
A miałaś później np zabarwiony śluz albo coś takiego ja miałam wczoraj a dziś brudny sluzHej, ja miałam. W zasadzie to się zdziwiłam, bo zrobił mi usg, powiedzial, że to jeszcze wczesna ciąża i nic nie widać, zbadał mnie, pobrał wymaz i na koniec zbadał piersi... Już więcej do niego nie pójdę, bo na usg nie zobaczył mieśniaka, ani pęcherzyka na jajniku, poza tym, zbadał mnie, zlecił badania i kazał wrócić za dwa, trzy tygodnie. Pecherzyka żółtkowego też nie widział, a u innego lekarza już był następnego dnia. Mówiłam mu, że miałam cytologię rok temu, to powiedział, że trzeba co roku robić - byłam pewna, że co dwa... No ale nie będę się z nim kłócić.
W pierwszej ciąży miałam robiona bo nie miałam aktualnej.Hej czy któraś z Was miała pobierana cytologię na pierwszej wizycie?
Nie zauważyłam. Ale bolało mnie trochę później, pan nie był delikatny. Dzwoniłaś do lekarza zapytać?A miałaś później np zabarwiony śluz albo coś takiego ja miałam wczoraj a dziś brudny sluz
Nie narazie jak jeszcze coś będzie to zadzwonieNie zauważyłam. Ale bolało mnie trochę później, pan nie był delikatny. Dzwoniłaś do lekarza zapytać?
Po kazdym badaniu ginekologicznym moze tak byćNie narazie jak jeszcze coś będzie to zadzwonie