Sylwia99
Fanka BB :)
Powiem Ci, że i mi po głowie chodziDziewczyny nie wiem czy ja jestem jakas nienormalna ale ciągle mysle o seksiedzis mija 5 tygodni od porodu. Wizyte mam dopiero 1 kwietnia nie wien jak ja wytrzymam
chyba umowie sie wcześniej
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem Ci, że i mi po głowie chodziDziewczyny nie wiem czy ja jestem jakas nienormalna ale ciągle mysle o seksiedzis mija 5 tygodni od porodu. Wizyte mam dopiero 1 kwietnia nie wien jak ja wytrzymam
![]()
Ufff to dobrze, bo myslalam ze cos ze mna nie takPowiem Ci, że i mi po głowie chodzia jutro będzie 4 tygodnie od porodu
![]()
U nas w niedziele 4 tygodnie, a mąż czeka już prawie 10 miesięcy, bo miałam komplikacje w ciąży. Także te 2 ostatnie tygodnie jakoś wytrzymamy, chociaż nie powiem im bliżej wizyty u ginekologa tym coraz gorzej hehe xdDziewczyny nie wiem czy ja jestem jakas nienormalna ale ciągle mysle o seksiedzis mija 5 tygodni od porodu. Wizyte mam dopiero 1 kwietnia nie wien jak ja wytrzymam
![]()
HahahUfff to dobrze, bo myslalam ze cos ze mna nie takja jak widzę męża to normalnie jak nastolatka
dobrze, ze duzo pracuje więc nie kusi mnie
![]()
Woda przegotowana przemywałam od porodu, a od wczoraj próbuję krochmalem. Zobaczymy czy pomożeJa przemywam corce wodą przegotowana i schodzi.
Dziewczyny nie wiem czy ja jestem jakas nienormalna ale ciągle mysle o seksie [emoji23]dzis mija 5 tygodni od porodu. Wizyte mam dopiero 1 kwietnia nie wien jak ja wytrzymam [emoji23]chyba umowie sie wcześniej [emoji23]
A cos cie bolalo?Nie jesteś [emoji41] ja z niecierpliwością czekałam na wizytę kontrolną, umówiłam się od razu po 6 tygodniach od porodu i jak tylko dostałam zielone światło to szalejemy [emoji1] takiego libido to nawet przed ciążą nie miałam [emoji16][emoji16]
A cos cie bolalo?)
O kurdeU nas w niedziele 4 tygodnie, a mąż czeka już prawie 10 miesięcy, bo miałam komplikacje w ciąży. Także te 2 ostatnie tygodnie jakoś wytrzymamy, chociaż nie powiem im bliżej wizyty u ginekologa tym coraz gorzej hehe xd
Ja poprzednio odczekalam 5 tyg (ale bylam mloda i spontaniczna)Nie, ale naczytałam się że powinno się odczekać te 6 tygodni, a że jestem panikara to się bałam że mogłam się nie do końca oczyścić czy coś [emoji33]