marta18691
Fanka BB :)
Jak tam sie czujecie? Ja po badaniach juz wszystkich za 11badan 250zl zaplacilam
po wyniki we wtorek pojde
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kazda ciąża inaczej sie rozwiaja ja bylam w szoku powuedzial mi ze okolo 6tyg i serduszko bije przy 3ciazy tak szybko przy 1 to mialam sam pencherzyk 5t5d tylkoHej! Ja byłam dzisiaj potwierdzić ciążę. No i ciąża jest (5/6 tydzień), ale tętno słabo wyczuwalne. Dr mówiła, że może jeszcze tak być i żeby sprawdzić za jakieś 2 tygodnie. Zasiała we mnie ziarnko niepokoju, bo w poprzedniej ciąży w 5 tygodniu już było widać ewidentnie bijące serduszko![]()
A nie poronilas nigdy?I zdziwiłam sie ze moj lekarz przepisał mi duphostanniewiem słyszałam ze teraz jwst duzo przedwczesnych porodow i dlatego
![]()
No nigdy nie mialam problemu donoszone ciążę wszytskieA nie poronilas nigdy?
Ja pierwszą ciążę poroniłam i dlatego teraz od razu kazał brać duphaston
To może poprostu profilaktycznieNo nigdy nie mialam problemu donoszone ciążę wszytskie
Jakie badania miałaś zlecone oprócz taksoplazmoza mocz morfologia kila i HIV?Jak tam sie czujecie? Ja po badaniach juz wszystkich za 11badan 250zl zaplacilampo wyniki we wtorek pojde
No mozeTo może poprostu profilaktycznie![]()
Nie pamietam dokladnie mocz morfologie USR toksoplazmoze te 2badnaia i MCV ig igm glukoza HBS i cos jeszczeJakie badania miałaś zlecone oprócz taksoplazmoza mocz morfologia kila i HIV?
Różnice w aptekach są mega, ja u siebie pierwsze dwa opakowania kupiłam za ok 70 zł, a potem przepisał mi trzy kolejne i w innej aptece zapłaciłam 90 zł/3op. więc już jest różnicaNo moze3op przepisal mi ale mam tez sasiadke co w ciąży i we wrzesniu rodzi i miala akurat 2op duphostanu bo juz nie potrzebowała...strasznie roznia sie te ceny jak dziewczyny pisaly ze u nich 37, 38 zl kosztuje a u mnie 31.50 wiec spora roznica cenowa