Sylwia99
Fanka BB :)
Tak tylko dolne. No powiem Ci, że myślałam, że będzie gorzej. A mojej już taka natura, że jak się nie wywrzeszczy, to nie jest sobą.No cos Ty, moja bardzo plakala. Podcinaliscie tylko dolne?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak tylko dolne. No powiem Ci, że myślałam, że będzie gorzej. A mojej już taka natura, że jak się nie wywrzeszczy, to nie jest sobą.No cos Ty, moja bardzo plakala. Podcinaliscie tylko dolne?
To moja chyba do tej pory pamietaWrzeszczala jeszcze później w samochodzie. A później byłam u cioci mojej to mleko wypiła, trochę marudziła, zasnęła, całą trasę spała, byłam w sklepie wracam i siostra już ją wzięła, bo zaczęła znowu wrzeszczeć, w domu też trochę marudziła, później humor super miała, zaczepiałam i się cieszyła, znowu płacz i śpi. Przypomni jej się to trochę popłakuje. Jutro 8 tygodni![]()
HahaTo moja chyba do tej pory pamieta![]()
Moja też leniwa, sama nie bardzo lubi, ale na mnie jak najbardziejDziewczyny tak patrze ze u Was dzieciaki juz bardzo ładnie podnoszą glowe. U mnie mala 8 tydzien a na brzuchu nie lubi wogole leżeć. Staram się kłaść przed każdym karmieniem ale jest tak leniwa ze malo sie wysila do podnoszenia;/
U mnie to samo. Na brzuchu jak leży to albo wrzeszczy albo idzie spać, nie ma mowy o ćwiczeniu. Jedynie jak leży na mnie, albo jest noszona w pionie to wtedy głowę sama trzymaMoja też leniwa, sama nie bardzo lubi, ale na mnie jak najbardziej![]()
U mnie to samo. Ja jeszcze jakas grzechotka zachecam ja do patrzenia do przodu i nawet dziala. A jak juz sie rozplacze to jej odpuszczam.Moja też leniwa, sama nie bardzo lubi, ale na mnie jak najbardziej![]()
No byl ryk niesamowity. Chyba bardziej niz na szczepieniach, ale to moze dlatego ze dluzej trwalo. Na szczescie cycusie sa remedium na kazde zloHahaa u Was tak mocno przeżywał?