reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Moja w niedzielę będzie miała 8 tygodni i waży 4,930. Ale ostatnio mi malutko przybiera. Pediatra kazała się nie martwić i nie ważyć w domu... i tak jednak ważę, bo się martwię.
Mam to samo. W tamtym tygodniu przybrała w tydzień tylko 50g... Niby wszyscy mówią żeby się nie martwić, ale wiadomo jak to wychodzi. Zaczęłam ją kontrolować ile zjada sama z cyckow. I się okazało ze potrafi zjeść 60ml ... I ostatnio dwa razy z rzędu tyle zjadła. Więc zaczęłam znowu używać laktatora częściej, bo z dziecka zrobił mi się leniuch 🤷‍♀️

reklama
Mam to samo. W tamtym tygodniu przybrała w tydzień tylko 50g... Niby wszyscy mówią żeby się nie martwić, ale wiadomo jak to wychodzi. Zaczęłam ją kontrolować ile zjada sama z cyckow. I się okazało ze potrafi zjeść 60ml ... I ostatnio dwa razy z rzędu tyle zjadła. Więc zaczęłam znowu używać laktatora częściej, bo z dziecka zrobił mi się leniuch 🤷‍♀️
Moja tez malo przybiera. Doktor mi mówiła ze na piersi i tak jest dobrze. Ze nie wolno patrzec nandziexibktore jedza mm bo zupełnie inaczej przybierają. Takze ja spokojnje do tego podchodze za 2 tyg zobacze ile przybrała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry