reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas też ciągle w prawo. Pediatra mówiła żeby właśnie układać podczas snu na tą nie lubianą stronę i podkładać pieluchę. Ale ja zauważyłam że o ile w czasie leżenia już ładnie przekręca główkę to w pionie jak jest do odbicia to ciągle tylko na prawo. I złapałam się na tym że podnoszę ciągle na prawą rękę i to chyba dlatego. Bo jak zaczęłam podnosić na lewą to jest lepiej. Ale widać że jednak sprawia mu to trochę wysiłku i odgina się przy tym do tyłu. Też planujemy wybrać się do fizjo chociaż moja mama mówi że jestem przewrażliwiona. Przyznaję że trochę tak jest, ale to pierwsze moje dziecko więc daje sobie przyzwolenie 🥰 A w ogóle to dziewczyny ja poczułam bardzo duży instynkt macierzyński i chciałabym już mieć drugie😂 Też tak macie?😂
Ja zawsze chciałam mieć 2 albo 3 🙈 wszyscy mi mówili, że p o porodzie mi się odmieni, ale tak nie jest i dalej bym chciała 🥰

reklama
U nas też ciągle w prawo. Pediatra mówiła żeby właśnie układać podczas snu na tą nie lubianą stronę i podkładać pieluchę. Ale ja zauważyłam że o ile w czasie leżenia już ładnie przekręca główkę to w pionie jak jest do odbicia to ciągle tylko na prawo. I złapałam się na tym że podnoszę ciągle na prawą rękę i to chyba dlatego. Bo jak zaczęłam podnosić na lewą to jest lepiej. Ale widać że jednak sprawia mu to trochę wysiłku i odgina się przy tym do tyłu. Też planujemy wybrać się do fizjo chociaż moja mama mówi że jestem przewrażliwiona. Przyznaję że trochę tak jest, ale to pierwsze moje dziecko więc daje sobie przyzwolenie 🥰 A w ogóle to dziewczyny ja poczułam bardzo duży instynkt macierzyński i chciałabym już mieć drugie😂 Też tak macie?😂
ja wręcz przeciwnie, póki co nie chcę wiecej dzieci😂

Oł noł! 😁 Ja ogólnie nie chciałam mieć dzieci, ale zawsze mówiłam, że jak już mieć to nie jedynaka no ale po tym moim porodzie... Aktualnie chcę się skupić na sobie, żeby wrócić do formy, wtedy ślub, a jeśli miałabym mieć drugie dziecko to nie wcześniej niż za 10 lat, chyba że życie to zweryfikuje i znów zadecyduje za mnie, jak w przypadku Czarusia 😆

Oł noł! 😁 Ja ogólnie nie chciałam mieć dzieci, ale zawsze mówiłam, że jak już mieć to nie jedynaka no ale po tym moim porodzie... Aktualnie chcę się skupić na sobie, żeby wrócić do formy, wtedy ślub, a jeśli miałabym mieć drugie dziecko to nie wcześniej niż za 10 lat, chyba że życie to zweryfikuje i znów zadecyduje za mnie, jak w przypadku Czarusia 😆
U nas tez maz twierdzi ze mala nie moze byc jedynaczka ale po swoich początkowych przeżyciach mam narazie dosc ;D vhyba ze samo wlasnie życie zweryfikuje ;p

Chcieć bym chciała, ale za szybko mieć nie będę drugiego 😀 tylko mój facet mówi że więcej dzieci nie chce 🙈

u nas to właśnie mąż chce a ja nie😂 za duzo nerwów mnie to kosztuje póki co🙈 chyba za bardzo sie wszystkim przejmuje i się doszukuję na siłę
Ja jak bylam w ciąży to mówiłam, ze pierwszy i ostatni raz. 😅 też trochę przeszłam, bo i w szpitalu 3 razy leżałam, leki ciągle jakieś nowe, leżenie, ciągłe skurcze i wgl 🙄 ale już o tym zapomniałam i chętnie bym Oliwce zrobiła jakieś rodzeństwo 😂

reklama
Do góry