My również mamy innofer baby a mala jest juz ponad 5kg. Nikt nawet nie wspominal ze jest zwykly innofer na który trzeba przejśćTe baby mamy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My również mamy innofer baby a mala jest juz ponad 5kg. Nikt nawet nie wspominal ze jest zwykly innofer na który trzeba przejśćTe baby mamy
No ja tez nawet nie wiedzialamMy również mamy innofer baby a mala jest juz ponad 5kg. Nikt nawet nie wspominal ze jest zwykly innofer na który trzeba przejść
No ja tez nawet nie wiedzialam
U mnie takie musztardowe sa przewaznieA takie nie przyjemne pytanie, jakiego koloru kupy robia wasze dzieciaki po żelazie? U nas kolor znacznie sie zmienil w kierunku hmm zieleni tak jakby. I zastanawiam się czy to normalne
U nas wczoraj z palca pobierali. Matko tak go wymęczyli że masakra. Bo krew nie leciała a one przyciskaly ten palec i trwało to mega długo. Mały się tak darł że myslalam ze gardło zedrze. Porażka jakaś. A na koniec mi powiedziały te pielęgniarki że chyba jest za mało i nie wiadomo czy wyjdzie badanie. Już się nigdy nie zgodzę na pobieranie krwi z palcaMaluszek ma teraz 7 tygodni i wazy 4840 gram. Pobieraja nam z raczki-albo z dloni albo w stawie lokciowym.
U nas się pojawiały grudki takie ciemniejsze w kupie.A takie nie przyjemne pytanie, jakiego koloru kupy robia wasze dzieciaki po żelazie? U nas kolor znacznie sie zmienil w kierunku hmm zieleni tak jakby. I zastanawiam się czy to normalne
Ile ma??? Mojej żaden jeszcze się nie rusza2zabki nam wydpadly i wrozka zebuszka byla❤![]()
6lat i 3miesiace no juz ma 2dolne jedynki wyszlyIle ma??? Mojej żaden jeszcze się nie rusza![]()
Co za glupie baby to z raczki nie szlo?U nas wczoraj z palca pobierali. Matko tak go wymęczyli że masakra. Bo krew nie leciała a one przyciskaly ten palec i trwało to mega długo. Mały się tak darł że myslalam ze gardło zedrze. Porażka jakaś. A na koniec mi powiedziały te pielęgniarki że chyba jest za mało i nie wiadomo czy wyjdzie badanie. Już się nigdy nie zgodzę na pobieranie krwi z palca![]()