• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny u nas chyba skok rozwojowy się zaczął 😱 od wczoraj cały czas na rękach nawet jak go kładę na przewijak to wrzask taki jakby go ze skóry obdzierali🤷 mam nadzieję że to szybko minie bo chyba oszaleje🤦
U nas to samo. Ciagle najlepiej na rece, więcej spi a jak nie spi to placze. A jak się coś nie spodoba to jest taki wrzask jakby się ogromna krzywda działa. Maz stwierdzil ze takiego krzyku u małej to jeszcse nie slyszal

reklama
Dziewczyny u nas chyba skok rozwojowy się zaczął 😱 od wczoraj cały czas na rękach nawet jak go kładę na przewijak to wrzask taki jakby go ze skóry obdzierali🤷 mam nadzieję że to szybko minie bo chyba oszaleje🤦
Masakra dosc duzo z Was maja problemy ze tak placza te dzieci niewiadomo o co i ten skok moj skonczy te 3miesiace 5maja i ani nie placze tak za bardzo tylko jak jest glodny kolek tez nie mial tylko problem z kupkami byl robil tylko 1 na 3dni a teraz jest poprawa bo 1 dziennie robi sa pewnie dzieci co kilka dziennie robi😆jutro ide na bioderka i potem 18maja szczepienie😢

polecam artykuł mi to dało do myślenia bo moje dziecko tak samo wieczorem się zachowywało i dzisiaj się udało po zastosowaniu tej metody 🤗
Akurat ja z tym problemu nie ma moj Jakub to tak spojojny jest ze szok potrafi na lezaczku przelezec 1-2godziny patrzac na bajki😆

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry