reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Oooo super, ja też się nie mogę doczekać wesela 😀😀jedziemy 26go na weselicho. Zrobię włosy make up profesjolany i będę czuła się super 😂tylko, że my z mloda jedziemy będzie spala w wozku w słuchawkach 😀
My mieliśmy mieć wesele w ten weekend, ale ze względu na Małą nie wybieramy się. Moi rodzice idą też na nie, więc z nią nie zostaną, a poza tym nigdy z nikim "obcym" na dłużej niż 2h nie zostawała. A w wózku w słuchawkach by nie spała na pewno (nie wiem po co tę gondolę kupiliśmy) 😂 Mogłaby się okazać bardzo aktywną uczestniczką imprez, bo chodzi spać koło 23 ;)

reklama
My mieliśmy mieć wesele w ten weekend, ale ze względu na Małą nie wybieramy się. Moi rodzice idą też na nie, więc z nią nie zostaną, a poza tym nigdy z nikim "obcym" na dłużej niż 2h nie zostawała. A w wózku w słuchawkach by nie spała na pewno (nie wiem po co tę gondolę kupiliśmy) 😂 Mogłaby się okazać bardzo aktywną uczestniczką imprez, bo chodzi spać koło 23 ;)
No moja Hania z nikim nigdy nie została. Tylko z mężem ale go nie liczę bo to też jego dziecko 😂jesteśmy na piersi i tak. Więc na noc bym sie bala ja zostawić. Zobaczymy jak to będzie najwyzej szybko skończę imprezę i pojde do pokoju. Jest to wesele na wyjeździe takze każde karmienie w spokoju w pokoju bedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry