Sylwia99
Fanka BB :)
Wiesz co mieliśmy karmi, parę zerówek i ze 4 butelki bimbru. Ale z mojej strony nikt nie pił, tylko od siostry męża. Chyba, że moich dwóch szwagrów.Super ! A tak z ciekawości, mieliście alkohol?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co mieliśmy karmi, parę zerówek i ze 4 butelki bimbru. Ale z mojej strony nikt nie pił, tylko od siostry męża. Chyba, że moich dwóch szwagrów.Super ! A tak z ciekawości, mieliście alkohol?
U nas będą alkoholowe. Będzie aperol, jakieś winko, i wodka. Tylko najpierw muszę zacząć organizacjeSuper ! A tak z ciekawości, mieliście alkohol?
Bo ja jestem strasznie anty alkohol na imprezach dla dzieci i wszyscy na mnie jak na wariatkę patrząU nas będą alkoholowe. Będzie aperol, jakieś winko, i wodka. Tylko najpierw muszę zacząć organizacje![]()
No to fajnie a w domu będziesz miała?U nas będą alkoholowe. Będzie aperol, jakieś winko, i wodka. Tylko najpierw muszę zacząć organizacje![]()
Haha dobre jak byłam na komuni to nie było alkoholu bo w lokalu tylko piwo do obiadu kilka osób miało i tyle a tu na chrzcinach większy wypas widzę alkoholuBo ja jestem strasznie anty alkohol na imprezach dla dzieci i wszyscy na mnie jak na wariatkę patrządlatego chciałam się dowiedzieć jak inni organizują.
AperolU nas będą alkoholowe. Będzie aperol, jakieś winko, i wodka. Tylko najpierw muszę zacząć organizacje![]()
Ja też!!!! Na weselu wypilam kieliszek wina. Było pyszneAperoltęsknię za takim szprycerkiem
Dla mnie to mogłoby wgl nie być. Ale powiem Ci, że przynajmniej ze stołu trochę ubyłoBo ja jestem strasznie anty alkohol na imprezach dla dzieci i wszyscy na mnie jak na wariatkę patrządlatego chciałam się dowiedzieć jak inni organizują.
Ja nie jestem anty. U nas często się spotykamy, imprezujemy rodzinnie często. Dzieci zawsze mają swój pokój przystrojony, z muzyczka itp. Póki takie imprezy nie zamieniaja się w libacje patologiczne nie mam nic przeciwko żeby,, wujek,, wypił kilka drinków WhiskyBo ja jestem strasznie anty alkohol na imprezach dla dzieci i wszyscy na mnie jak na wariatkę patrządlatego chciałam się dowiedzieć jak inni organizują.
U nas na chrzcinach nie ma alkoholu, u sióstr ani u mnie nie byłoBo ja jestem strasznie anty alkohol na imprezach dla dzieci i wszyscy na mnie jak na wariatkę patrządlatego chciałam się dowiedzieć jak inni organizują.