Maluszek001
Fanka BB :)
A jaki masz model? Bo ja też mam anexa- m type- ale jeszcze nie sprawdzalam jak w nim "siedzi ". Myślę że dopiero za miesiącfajnie w niej siedzi, stabilnie. U mnie w anexie to pływa, muszę kupić coś innego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaki masz model? Bo ja też mam anexa- m type- ale jeszcze nie sprawdzalam jak w nim "siedzi ". Myślę że dopiero za miesiącfajnie w niej siedzi, stabilnie. U mnie w anexie to pływa, muszę kupić coś innego.
ja mam anex e type cross, spacerówka mi się średnio podoba póki coA jaki masz model? Bo ja też mam anexa- m type- ale jeszcze nie sprawdzalam jak w nim "siedzi ". Myślę że dopiero za miesiąc
mam, i mimo wszystko nie bardzo ;/Masz wkładkę do spacerówki?
mam, i mimo wszystko nie bardzo ;/
Ja jeszcze wracam do gondoli.y mamy starsza wersja, bo anex sport i z wkładką super jak przymierzałam, ale na razie jeszcze gondola [emoji3]
cudo <3Chwale się pomysłem na metryczke dla mojego skarba <3 troche wkładu własnego, wykonanie i ramka. I metryczka dla niuni jest.
Kurcze, podziwiam, ze Wasze dzieci jeszcze chca w gondoli jezdzic, bo tez bym chciala. A u nas odkad przeszlismy na spacerowke, to spacery sa cudowne i przede wszystkim bez placzu i pospi troche. Nasz synek to jest mega ciekawy swiata-wszystko musi widziec.Ja jeszcze wracam do gondolijakos mi tak lepiej
taki mały okruszek