Maluszek001
Fanka BB :)
Ja będę robiła chyba pod koniec września. I również na obiad do restauracji i do domuJa robię chrzciny, obiad i doxsomu, w restauracji max 2 godziny. To tylko chrzciny, a ludzie powoli robią z tego wesele.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja będę robiła chyba pod koniec września. I również na obiad do restauracji i do domuJa robię chrzciny, obiad i doxsomu, w restauracji max 2 godziny. To tylko chrzciny, a ludzie powoli robią z tego wesele.
a ja nie kupiłam po przeczytaniu opini choćby na tym linku z allegro, przecieka, roztrzaskał się po pierwszym użyciu itd więc nie wiemPrzekonalyscie mnie dziewczyny, też kupię canpola![]()
Ma ktoś?[emoji6] bo nie wiem czy warto
Ja kupiłam jeden poradnikPolecacie jakieś książki o rozszerzaniu diety? Ja jednak jestem zielona w tych sprawach![]()
rozszerzaniediety.pl
Mi nic się z tych rzeczy nie dzieje.a ja nie kupiłam po przeczytaniu opini choćby na tym linku z allegro, przecieka, roztrzaskał się po pierwszym użyciu itd więc nie wiemdaj znać jak już prztestujesz?
ja mam bbox jest rewelacyjny ale przydałby się jeszcze jeden![]()
i jak? Czytałaś juz?Ja kupiłam jeden poradnik
![]()
Rozszerzanie diety w 6 krokach (e-book) - RozszerzanieDiety.pl
Ebook Rozszerzanie diety w 6 krokach to jedyny taki kompleksowy poradnik, który pokazuje jak krok po kroku prawidłowo rozszerzac dietę niemowlaka. Sprawdź!rozszerzaniediety.pl
Ja kupiłam bidon z rurką Weany Tum Tum. Nie mam porównania do innych i tylko kilka razy używalyśmy, ale wydaje się być ok.a ja nie kupiłam po przeczytaniu opini choćby na tym linku z allegro, przecieka, roztrzaskał się po pierwszym użyciu itd więc nie wiemdaj znać jak już prztestujesz?
ja mam bbox jest rewelacyjny ale przydałby się jeszcze jeden![]()