G
gość _199
Gość
Czemu? Ile ma?Dziewczyny normalnie musialam zadzwonić do sanepidu bo nie chca podać juz rotawirusa mojej córce... Masakra!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czemu? Ile ma?Dziewczyny normalnie musialam zadzwonić do sanepidu bo nie chca podać juz rotawirusa mojej córce... Masakra!
24 tygodnie ma, 5 go kończy 6 msc. Przychodnia mi powiedziała, że oni nie miga dac bo rekomendacja sanepidu do 24 tyg. Dzwonię do sanepidu, i mowie ze jeszcze ma 24 tyg i ma być zaszczepiona... I tylko dlatego mi pozwoliła bo nie ma skończonego 6 msc.... Ale masakra dosłownie.. PierdolnieciCzemu? Ile ma?
No spoko, moja pediatra się migała od szczepień młodego cały czas a w poradni szczepień miałam wizytę dopiero na październik. Byliśmy ostatnio w czd w wawie i tam doktorka napisała specjalnie zaświadczenie i w ogóle sugerowała, żeby zmienić pediatrę i chyba tak będę robić bo ta obecną wszystko spycha na innych lekarzy... Kupa zielonkawa, kaszelek przy ząbkowaniu - proszę skonsultować w czd24 tygodnie ma, 5 go kończy 6 msc. Przychodnia mi powiedziała, że oni nie miga dac bo rekomendacja sanepidu do 24 tyg. Dzwonię do sanepidu, i mowie ze jeszcze ma 24 tyg i ma być zaszczepiona... I tylko dlatego mi pozwoliła bo nie ma skończonego 6 msc.... Ale masakra dosłownie.. Pierdolnieci
Serio.. mój miał 25 tygodni jak go zasczepilam, bo nie było wcześniej miejsc.24 tygodnie ma, 5 go kończy 6 msc. Przychodnia mi powiedziała, że oni nie miga dac bo rekomendacja sanepidu do 24 tyg. Dzwonię do sanepidu, i mowie ze jeszcze ma 24 tyg i ma być zaszczepiona... I tylko dlatego mi pozwoliła bo nie ma skończonego 6 msc.... Ale masakra dosłownie.. Pierdolnieci
Ehh jak ja nie lubię takich spraw, zawsze duzo nerwów mnie kosztuje a zagryzłabym czymś słodkimNo spoko, moja pediatra się migała od szczepień młodego cały czas a w poradni szczepień miałam wizytę dopiero na październik. Byliśmy ostatnio w czd w wawie i tam doktorka napisała specjalnie zaświadczenie i w ogóle sugerowała, żeby zmienić pediatrę i chyba tak będę robić bo ta obecną wszystko spycha na innych lekarzy... Kupa zielonkawa, kaszelek przy ząbkowaniu - proszę skonsultować w czda tam doktorka mówi, że to dziecko jak każde inne i że jakaś niepoważna ta pediatra. No i rpzycisnelam ja ostatnio i w końcu pierwsze szczepienia mamy w poniedziałek. A teraz się przeprowadzamy pod Kraków i już ogarnęłam podobno fajna lekarkę tam w przychodni i będę młodego przepisywać.
Ehh jak ja nie lubię takich spraw, zawsze duzo nerwów mnie kosztuje a zagryzłabym czymś słodkim [emoji23]a nie mogę hahahah.
która to dawka?24 tygodnie ma, 5 go kończy 6 msc. Przychodnia mi powiedziała, że oni nie miga dac bo rekomendacja sanepidu do 24 tyg. Dzwonię do sanepidu, i mowie ze jeszcze ma 24 tyg i ma być zaszczepiona... I tylko dlatego mi pozwoliła bo nie ma skończonego 6 msc.... Ale masakra dosłownie.. Pierdolnieci
3 dawkaktóra to dawka?
Pnemokoki mamy w sierpniu więc jeszcze nie wiem czym zaszczepimy.Właśnie, jak się rozwiązała sprawa ze szczepieniem ?