reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

W ulotce Rotatequ jest informacja, że "Zaleca się, aby trzydawkowy cykl szczepień podać przed ukończeniem 20.–22. tygodnia życia.
W razie konieczności trzecią (ostatnią) dawkę można podać przed ukończeniem 32. tygodnia życia".
My będziemy mieć w 24 tygodniu przez brak terminów :/
Tak cytowałam kobiecie ulotkę, ona strasznie była na nie... Koniec końców się udało ale ile nerwów

reklama
U nas noc masakryczna... mloda do 22 spala pięknie. Potem byla fest burza i tak ją grzmot obudzil ze byl placz co nie miara. I potem już pobudki co 40 minut srednio. I tak do 5 rano.... ja z rana kawa i dalej zabawa bo mloda jakas wystraszona. Ale mamy kolejny etap. Noga wjechała do buzi ;D
Fajnie:-)
No spoko, moja pediatra się migała od szczepień młodego cały czas a w poradni szczepień miałam wizytę dopiero na październik. Byliśmy ostatnio w czd w wawie i tam doktorka napisała specjalnie zaświadczenie i w ogóle sugerowała, żeby zmienić pediatrę i chyba tak będę robić bo ta obecną wszystko spycha na innych lekarzy... Kupa zielonkawa, kaszelek przy ząbkowaniu - proszę skonsultować w czd 🤣 a tam doktorka mówi, że to dziecko jak każde inne i że jakaś niepoważna ta pediatra. No i rpzycisnelam ja ostatnio i w końcu pierwsze szczepienia mamy w poniedziałek. A teraz się przeprowadzamy pod Kraków i już ogarnęłam podobno fajna lekarkę tam w przychodni i będę młodego przepisywać.
Mój dalej nie jest zaszczepiony bo nie ma kto szczepić i zaś za tydzień mam dzwonić 😔porażka i jeszcze bilans mam do zrobienia z Natalia

Tak czytam jakie macie problemy z tymi szczepieniami i podziwiam. Ja sie ciesze ze u nas bez problemu. Kolejne szczepienie dopiero jak mloda skonczy rok.
A pytanie do Was. Tez Was tak bola kregoslupy?
Ja coraz więcej mam małą na rękach. Jest ciekawa wszystkiego. Ale moj kregoslup lędźwiowy totalnie wysiadł.... klade sie spqc z łzami i tak samo wstaje

Taak
Tak czytam jakie macie problemy z tymi szczepieniami i podziwiam. Ja sie ciesze ze u nas bez problemu. Kolejne szczepienie dopiero jak mloda skonczy rok.
A pytanie do Was. Tez Was tak bola kregoslupy?
Ja coraz więcej mam małą na rękach. Jest ciekawa wszystkiego. Ale moj kregoslup lędźwiowy totalnie wysiadł.... klade sie spqc z łzami i tak samo wstaje
Tak, byłam wczoraj u lekarza i to wszystko wina osłabionych mięśni brzucha, kazał ćwiczyć i ćwiczyć brzuch. Mi dochodzi jeszcze ogólnie chory kręgosłup, więc czasem mam wrażenie, że zrobię pod siebie z bólu. Fajnie mieć 24 lata, ciekawe co będzie przy 50tce 😁

jejku a my po fizjo dzisiaj,
znowu musimy chodzić ☹️ masakra powiedzieliśmy, że wyjeżdżamy wakacje a dziecko też musi odpocząć to mi powiedziała dziecko odpoczywa jak śpi a jak nie śpi to powinno ćwiczyć obroty 🙄 chyba zmieniam fizjo🥵

reklama
jejku a my po fizjo dzisiaj,
znowu musimy chodzić ☹️ masakra powiedzieliśmy, że wyjeżdżamy wakacje a dziecko też musi odpocząć to mi powiedziała dziecko odpoczywa jak śpi a jak nie śpi to powinno ćwiczyć obroty 🙄 chyba zmieniam fizjo🥵
A Próbowałaś vojte sposób? A co młodemu jest? Przecież z tego co piszesz to spryciula maly!

Do góry