Tak cytowałam kobiecie ulotkę, ona strasznie była na nie... Koniec końców się udało ale ile nerwówW ulotce Rotatequ jest informacja, że "Zaleca się, aby trzydawkowy cykl szczepień podać przed ukończeniem 20.–22. tygodnia życia.
W razie konieczności trzecią (ostatnią) dawkę można podać przed ukończeniem 32. tygodnia życia".
My będziemy mieć w 24 tygodniu przez brak terminów :/
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Fajnie:-)U nas noc masakryczna... mloda do 22 spala pięknie. Potem byla fest burza i tak ją grzmot obudzil ze byl placz co nie miara. I potem już pobudki co 40 minut srednio. I tak do 5 rano.... ja z rana kawa i dalej zabawa bo mloda jakas wystraszona. Ale mamy kolejny etap. Noga wjechała do buzi ;D
Mój dalej nie jest zaszczepiony bo nie ma kto szczepić i zaś za tydzień mam dzwonićNo spoko, moja pediatra się migała od szczepień młodego cały czas a w poradni szczepień miałam wizytę dopiero na październik. Byliśmy ostatnio w czd w wawie i tam doktorka napisała specjalnie zaświadczenie i w ogóle sugerowała, żeby zmienić pediatrę i chyba tak będę robić bo ta obecną wszystko spycha na innych lekarzy... Kupa zielonkawa, kaszelek przy ząbkowaniu - proszę skonsultować w czda tam doktorka mówi, że to dziecko jak każde inne i że jakaś niepoważna ta pediatra. No i rpzycisnelam ja ostatnio i w końcu pierwsze szczepienia mamy w poniedziałek. A teraz się przeprowadzamy pod Kraków i już ogarnęłam podobno fajna lekarkę tam w przychodni i będę młodego przepisywać.

KarolinaAnna.K
Współczuję. U mnie nerwy, bo przez brak terminów nagle okazało się, że może być problem, nie wyobrażam sobie by się okazało, że w ogóle mi odmówią...Tak cytowałam kobiecie ulotkę, ona strasznie była na nie... Koniec końców się udało ale ile nerwów
Moze u mnie tylko sanepid taki czepialski. Tydzien temu mialam jej dać ale lekarz na urlopie... Jakby mi odmówiła telefonicznie to bym do niej pojechalaWspółczuję. U mnie nerwy, bo przez brak terminów nagle okazało się, że może być problem, nie wyobrażam sobie by się okazało, że w ogóle mi odmówią...
marta18691
To superW dzisiejszych czasach to nic te dzieci nie mogą
Będę w weekend robiła sama młodemu sloiczki, bo już zaczyna super jeść![]()

Tak czytam jakie macie problemy z tymi szczepieniami i podziwiam. Ja sie ciesze ze u nas bez problemu. Kolejne szczepienie dopiero jak mloda skonczy rok.
A pytanie do Was. Tez Was tak bola kregoslupy?
Ja coraz więcej mam małą na rękach. Jest ciekawa wszystkiego. Ale moj kregoslup lędźwiowy totalnie wysiadł.... klade sie spqc z łzami i tak samo wstaje
Ja coraz więcej mam małą na rękach. Jest ciekawa wszystkiego. Ale moj kregoslup lędźwiowy totalnie wysiadł.... klade sie spqc z łzami i tak samo wstaje
G
gość _199
Gość
Taak

Bd wekować?
Tak, byłam wczoraj u lekarza i to wszystko wina osłabionych mięśni brzucha, kazał ćwiczyć i ćwiczyć brzuch. Mi dochodzi jeszcze ogólnie chory kręgosłup, więc czasem mam wrażenie, że zrobię pod siebie z bólu. Fajnie mieć 24 lata, ciekawe co będzie przy 50tceTak czytam jakie macie problemy z tymi szczepieniami i podziwiam. Ja sie ciesze ze u nas bez problemu. Kolejne szczepienie dopiero jak mloda skonczy rok.

reklama
A Próbowałaś vojte sposób? A co młodemu jest? Przecież z tego co piszesz to spryciula maly!jejku a my po fizjo dzisiaj,
znowu musimy chodzićmasakra powiedzieliśmy, że wyjeżdżamy wakacje a dziecko też musi odpocząć to mi powiedziała dziecko odpoczywa jak śpi a jak nie śpi to powinno ćwiczyć obroty
chyba zmieniam fizjo
![]()