reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
u mnie z warzyw to kalafiora nie chce jeść
A dzisiaj z owoców wjechała nowość śliwka najpierw minka nie tęga a potem zabrakło w słoiczku😂
W ogóle jestem ciekawa, czy słoiczki też tak chętnie będzie jadł jak domowe 🤔 oby, bo z tym gotowaniem i blendowaniem na dłuższą metę za dużo roboty 🙄

Wczoraj kaczki do kąpieli 🤣🤣
No i siostra mi dała takie interaktywne pianino+ jakąś kule co śpiewa jak się naciśnie, po ang, ale to u mamy jest, więc w domu cały czas bieda 🙈
A u was?
My dostaliśmy od jednej cioci ten garnuszek na klocuszek ale jeszcze za mały na niego jest. Do kąpieli mamy cztery gumowe zwierzątka. Jakieś dwa gryzaki, takie dmuchane zwierzątka bo babcia ciągle kupuje. Ale w sumie nie mamy żadnych zabawek takich co by mógł nacisnąć i coś zrobić 😂 jutro będę przeglądać worki po bratanku, może coś fajnego znajdę. Zastanawiałam się nad ośmiornica hip hop żeby młodego trochę zajęła. Ale jakoś nie pasuje mi że to takie wielkie kolorowe :D szukam na razie inspiracji

W ogóle jestem ciekawa, czy słoiczki też tak chętnie będzie jadł jak domowe 🤔 oby, bo z tym gotowaniem i blendowaniem na dłuższą metę za dużo roboty 🙄
raczej tak ja tak bez soli, cukru i innych polepszaczy więc jak dla mnie to bez różnicy szczególnie na początek 😜 jak zjada po 1-2 łyżki.
no mój to ma już stałe dwa posiłki 1 warzywny i 1 owocowy
ale nadal podstawa to mleko
jak będzie stały przechodzony na blw więc wtedy zacznę gotować 🙄🤪

reklama
Do góry