A u nas dziś pierwsze warzywo ewidentnie nie posmakowało - burakHanka zjadla pierwsza rybkę, nawet jej smakowało![]()
reklama
u mnie z warzyw to kalafiora nie chce jeśćA u nas dziś pierwsze warzywo ewidentnie nie posmakowało - burak![]()
A dzisiaj z owoców wjechała nowość śliwka najpierw minka nie tęga a potem zabrakło w słoiczku
Ooo a u nas przez 2 dni wrąbał z pół kalafiora lekkou mnie z warzyw to kalafiora nie chce jeść
A dzisiaj z owoców wjechała nowość śliwka najpierw minka nie tęga a potem zabrakło w słoiczku![]()
W ogóle jestem ciekawa, czy słoiczki też tak chętnie będzie jadł jak domoweu mnie z warzyw to kalafiora nie chce jeść
A dzisiaj z owoców wjechała nowość śliwka najpierw minka nie tęga a potem zabrakło w słoiczku![]()
to u mnie uwielbia brokułaOoo a u nas przez 2 dni wrąbał z pół kalafiora lekkociekawe jak będzie z owocami, ale jeszcze przed nami seler i marchewka
![]()
a M uwielbia kalafiora ale chyba został z nim sam
rosenberg
Fanka BB :)
My dostaliśmy od jednej cioci ten garnuszek na klocuszek ale jeszcze za mały na niego jest. Do kąpieli mamy cztery gumowe zwierzątka. Jakieś dwa gryzaki, takie dmuchane zwierzątka bo babcia ciągle kupuje. Ale w sumie nie mamy żadnych zabawek takich co by mógł nacisnąć i coś zrobićWczoraj kaczki do kąpieli![]()
No i siostra mi dała takie interaktywne pianino+ jakąś kule co śpiewa jak się naciśnie, po ang, ale to u mamy jest, więc w domu cały czas bieda![]()
A u was?
marta18691
Fanka BB :)
No też mam nadzieję ale bardzo aktywny jest i ciekawy wszystkiegoTo nam się na sorze wszyscy lekarze pytali, czy on zawsze taki spokojnyoby już taki został
![]()
raczej tak ja tak bez soli, cukru i innych polepszaczy więc jak dla mnie to bez różnicy szczególnie na początekW ogóle jestem ciekawa, czy słoiczki też tak chętnie będzie jadł jak domoweoby, bo z tym gotowaniem i blendowaniem na dłuższą metę za dużo roboty
![]()
no mój to ma już stałe dwa posiłki 1 warzywny i 1 owocowy
ale nadal podstawa to mleko
jak będzie stały przechodzony na blw więc wtedy zacznę gotować
Hania smierdzi rybaA u nas dziś pierwsze warzywo ewidentnie nie posmakowało - burak![]()
reklama
Ooo bardzo ciekawe, kurcze sprobuje za dnia w ogole bez zaslanianiaLink do: Nie ściemniaj, matko! - Wymagajace.pl - Magdalena Komsta tu fajnie opisane jest. Najgorzej dziecku słońce zabierać w dzień, w nocy można ściemniać. Poczytaj sobie![]()