Niestety smoczka w ogóle nie akceptuje. Jak mu daje smoczek zamiast cycka to jest wrzaskA probowalas dac smoczek? Czy nie chcesz albo nie dziala?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety smoczka w ogóle nie akceptuje. Jak mu daje smoczek zamiast cycka to jest wrzaskA probowalas dac smoczek? Czy nie chcesz albo nie dziala?
Ja smoczka w ogóle nie dawałam i przypadkiem znalazłam ostatnio. Jak małemu dam to tak się dossal do niegoNiestety smoczka w ogóle nie akceptuje. Jak mu daje smoczek zamiast cycka to jest wrzaskA powiem Ci że chętnie bym zamieniła cycusia na smoczek ale u nas to nie działa
![]()
ja ściemniam tylko wieczorem, w dzien zostawiam albo tylko tyle zeby w oczy nie raziloLink do: Nie ściemniaj, matko! - Wymagajace.pl - Magdalena Komsta tu fajnie opisane jest. Najgorzej dziecku słońce zabierać w dzień, w nocy można ściemniać. Poczytaj sobie![]()
Mój śpi mimo wszystko. Nieraz musiał na wyjeździe spać jak było jasno i jest ok. Nie sądzę że to z przyzwyczajenia nie chcą spać - raczej taki bardziej wymagający typ. Teraz mieszkamy jeszcze bez zasłon a mamy okno szerokości 4 metry ogromneJa właśnie nie przyzwyczajam do ciemności bo moja koleżanka z dziećmi ma taki problem juz 4 i 5 lat, że nie śpią jak jest trochę jasno. Jak do mnie przyszla na noc to jeszcze kocami przykrywała okna
Wczoraj kaczki do kąpieli@ness. Jakie macie zabawki?? Pamiętam, że u was też raczej ubogo z asortymentemdokupilas coś?
Ja zaczęłam zagęszczać mleko wieczorem kleikiem z nadzieją ze mloda pospi dłużej;D bzdura. Pobudlo co 3h z zegarkiem w reki. Czy to samo mleko czy z kleikiemU nas teraz z zasypianiem troche mniejszy problem, za to mamy pobudki na mleczko praktycznie co 3h jak w zegarku. Nie wiem czy nie spróbować mu zagęszczać mleczka przed spaniem bo on w nocy strasznie glodny![]()
To nam się na sorze wszyscy lekarze pytali, czy on zawsze taki spokojnyNo on jest całkiem inny niż dziewczynki byłybyłam u sąsiadki na kawie to pyta się czy ja przyszłam z dzieckiem bo go nie słychać w tym wózku ten się sam bawił
![]()