Niestety smoczka w ogóle nie akceptuje. Jak mu daje smoczek zamiast cycka to jest wrzaskA probowalas dac smoczek? Czy nie chcesz albo nie dziala?
reklama
G
gość _199
Gość
Ja smoczka w ogóle nie dawałam i przypadkiem znalazłam ostatnio. Jak małemu dam to tak się dossal do niegoNiestety smoczka w ogóle nie akceptuje. Jak mu daje smoczek zamiast cycka to jest wrzaskA powiem Ci że chętnie bym zamieniła cycusia na smoczek ale u nas to nie działa
![]()
Michalina_25
Fanka BB :)
ja ściemniam tylko wieczorem, w dzien zostawiam albo tylko tyle zeby w oczy nie raziloLink do: Nie ściemniaj, matko! - Wymagajace.pl - Magdalena Komsta tu fajnie opisane jest. Najgorzej dziecku słońce zabierać w dzień, w nocy można ściemniać. Poczytaj sobie![]()
rosenberg
Fanka BB :)
Kładę młodego na wersalce, a babcia do mnie że mu twardo będzie i podusia by się przydała 
jak
i normalnie idzie spac.a w dzień normalnie śpi wszędzie czy jasno czy ciemno
Mój śpi mimo wszystko. Nieraz musiał na wyjeździe spać jak było jasno i jest ok. Nie sądzę że to z przyzwyczajenia nie chcą spać - raczej taki bardziej wymagający typ. Teraz mieszkamy jeszcze bez zasłon a mamy okno szerokości 4 metry ogromneJa właśnie nie przyzwyczajam do ciemności bo moja koleżanka z dziećmi ma taki problem juz 4 i 5 lat, że nie śpią jak jest trochę jasno. Jak do mnie przyszla na noc to jeszcze kocami przykrywała okna
G
gość _199
Gość
Wczoraj kaczki do kąpieli@ness. Jakie macie zabawki?? Pamiętam, że u was też raczej ubogo z asortymentemdokupilas coś?
No i siostra mi dała takie interaktywne pianino+ jakąś kule co śpiewa jak się naciśnie, po ang, ale to u mamy jest, więc w domu cały czas bieda
A u was?
Ja zaczęłam zagęszczać mleko wieczorem kleikiem z nadzieją ze mloda pospi dłużej;D bzdura. Pobudlo co 3h z zegarkiem w reki. Czy to samo mleko czy z kleikiemU nas teraz z zasypianiem troche mniejszy problem, za to mamy pobudki na mleczko praktycznie co 3h jak w zegarku. Nie wiem czy nie spróbować mu zagęszczać mleczka przed spaniem bo on w nocy strasznie glodny![]()
reklama
To nam się na sorze wszyscy lekarze pytali, czy on zawsze taki spokojnyNo on jest całkiem inny niż dziewczynki byłybyłam u sąsiadki na kawie to pyta się czy ja przyszłam z dzieckiem bo go nie słychać w tym wózku ten się sam bawił
![]()