• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, ktoras z Was pisala ze odstawia od cycusia i ze ciezko jes z odstawieniem w nocy. Jak tam sytuacja? Pytam bo sama jestem ciekawa jak to bedzie wygladalo u mojej cycoholiczki :)
To byłam ja i nadal podtrzymuje, w nocy tragedia. Młody się tak drze że masakra jak cyca nie dostanie. Nie pomaga lulanie, noszenie na rączkach kompletnie nic. Już mi brak pomysłów więc po takiej awanturze i tak mu muszę dać cyca. Może gdybym była bardziej stanowcza to by było lżej ale nie potrafię 🤷 A na dodatek jak go chce odstawić do łóżeczka to się wybudza i jest ryk . Więc dzisiaj spał z nami w łóżku ale ja jestem taka połamana że szok.

reklama
To byłam ja i nadal podtrzymuje, w nocy tragedia. Młody się tak drze że masakra jak cyca nie dostanie. Nie pomaga lulanie, noszenie na rączkach kompletnie nic. Już mi brak pomysłów więc po takiej awanturze i tak mu muszę dać cyca. Może gdybym była bardziej stanowcza to by było lżej ale nie potrafię 🤷 A na dodatek jak go chce odstawić do łóżeczka to się wybudza i jest ryk . Więc dzisiaj spał z nami w łóżku ale ja jestem taka połamana że szok.
A probowalas dac smoczek? Czy nie chcesz albo nie dziala?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry