spróbuję jak wrócimyRozrywam po bokach na tych łączeniach. Jak dla mnie super sprawa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
spróbuję jak wrócimyRozrywam po bokach na tych łączeniach. Jak dla mnie super sprawa.
nigdy tam nie odróżniam chudy, drobny, szczupły dla mnie te wszystkie to jak najbardziej pożądane i marzą mi sięNie wiem nawet, na szczepieniu w poniedziałek miał 6100. Ale on jest ogólnie drobny, nie powiedziałabym że chudy tylko po prostu drobniutki
Właśnie nie planuje na razie w ogóle. Chciałabym żeby się sam odstawił w drugim roku życia. Zobaczymy jak wyjdzieA kiedy planujesz odstawić ?
Ale dzisiaj mnie ugryzł tymi zebami na dole, więc trochę się na niego zeźliłamWłaśnie nie planuje na razie w ogóle. Chciałabym żeby się sam odstawił w drugim roku życia. Zobaczymy jak wyjdzie
Hahaha mój śpi od 21-22 do 7-8Marta nic nowego bo Twój od zawsze to jest jakiś anioł zesłany z nieba i żaden agent tutaj mu nie dorowna![]()
No ja mu powiedziałam, że jak będzie mnie gryzł i nie spał w nocy to dam mu butle, więc przestałAle dzisiaj mnie ugryzł tymi zebami na dole, więc trochę się na niego zeźliłam
To byłam ja i nadal podtrzymuje, w nocy tragedia. Młody się tak drze że masakra jak cyca nie dostanie. Nie pomaga lulanie, noszenie na rączkach kompletnie nic. Już mi brak pomysłów więc po takiej awanturze i tak mu muszę dać cyca. Może gdybym była bardziej stanowcza to by było lżej ale nie potrafięDziewczyny, ktoras z Was pisala ze odstawia od cycusia i ze ciezko jes z odstawieniem w nocy. Jak tam sytuacja? Pytam bo sama jestem ciekawa jak to bedzie wygladalo u mojej cycoholiczki![]()
No i fajniemój to jak o 23 zje to śpi do 5-6 potem 8 i teraz znowu kima![]()
No on jest całkiem inny niż dziewczynki byłyJakub tak anioł i umie mówić mamatakze złote dziecko
A probowalas dac smoczek? Czy nie chcesz albo nie dziala?To byłam ja i nadal podtrzymuje, w nocy tragedia. Młody się tak drze że masakra jak cyca nie dostanie. Nie pomaga lulanie, noszenie na rączkach kompletnie nic. Już mi brak pomysłów więc po takiej awanturze i tak mu muszę dać cyca. Może gdybym była bardziej stanowcza to by było lżej ale nie potrafięA na dodatek jak go chce odstawić do łóżeczka to się wybudza i jest ryk . Więc dzisiaj spał z nami w łóżku ale ja jestem taka połamana że szok.