• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Teraz jest ten najem okazjonalny i to trzeba u notariusza spisać, więc skarbówka zaraz ma info 😎
A ludzie kabluja na potęgę, pracowałam w skarbówce i masa listów przychodziła jako anonimowy donos, że w jakimś barze np. Sprzedają papierosy na sztuki 🤣 albo sąsiad sprzedaje własnoręcznie robiony bimber bez akcyzy
A co to jest ten najem okazjonalny? 🙈

reklama
No a jeszcz plus rachunki itp 🙈 masakra z cenami jest. My poprzednie takie ładne mieliśmy ale 34m2 z dużym balkonem i bardzo fajnie urządzone, salon z aneksem i sypialnia to płaciliśmy 2000 że wszystkim już. Potem 43m2, większe bo większe ale trochę brzydkie 🤭 i już prawie 2200. Dobrze, że czas najmu się skończył 😅 bo tyle kasy komuś płacić żeby dach nad głową mieć... Dramat
No chore 🤣

A co to jest ten najem okazjonalny? 🙈
. Np. chciałam wynająć mieszkanie, to moja mama musiała iść ze mną i z właścicielem do notariusza i podpisać orzeczenie, że w razie czego musi mnie przyjąć pod swój dach. Właściciele tak wynajmują, żeby móc kogoś wywalić jak nie płaci, bo nie możesz tak sobie kogoś na ulicę wyrzucic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry