Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super teraz może się turlaćA ja dokupiłam jeszcze puzzlebo mała za mało miejsca ma
![]()
Młody stanął w łóżeczku![]()
najstarszy z całej ekipyAlek to taki pionier we wszystkim w sumie jest
![]()
Alek to taki pionier we wszystkim w sumie jest
![]()
No właśnie on jest najstarszy, to musi wyznaczać trendynajstarszy z całej ekipy![]()
Turlać i pełzać do tyłuSuper teraz może się turlać![]()
Ech, mój też tak do tyłu łaził ciągle wcześniej. A teraz jak upatrzy coś na ścianie naprzeciwko to siup i rura do przoduTurlać i pełzać do tyłuzatrzymuje się na szafie, łóżeczku i ścianie
![]()
mi też się nie spieszy, teraz już ciężko coś zrobić bez jego obecności pod nogami .Ech, mój też tak do tyłu łaził ciągle wcześniej. A teraz jak upatrzy coś na ścianie naprzeciwko to siup i rura do przoduszczerze mówiąc nie chce żeby za szybko wstawał chodził itp bo się tego boje
A teraz fifi zaczął tak marudzić, że chyba wkładam go do wózka i idę po paczkę do paczkomatujak w wózku będzie to przynajmniej przestanie gęgać
Ja muszę cały czas pilnować. Bo drzwi nie mamymi też się nie spieszy, teraz już ciężko coś zrobić bez jego obecności pod nogami .
Chyba taki dzień, moja dzisiaj pierwszy raz taki dzień marudny, jęczała tylko. A dzisiaj 3 drzemki po 40 minut. A tak to ma dwie, w tym jedną długą, ale siostry córka przyszła i ta zaraz się obudziła.Ech, mój też tak do tyłu łaził ciągle wcześniej. A teraz jak upatrzy coś na ścianie naprzeciwko to siup i rura do przoduszczerze mówiąc nie chce żeby za szybko wstawał chodził itp bo się tego boje
A teraz fifi zaczął tak marudzić, że chyba wkładam go do wózka i idę po paczkę do paczkomatujak w wózku będzie to przynajmniej przestanie gęgać