• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Moj Mlody wcinal dzisiaj sloiczek z mieskiem w potrawce i az mu sie uszy trzesly-samych warzyw tak chetnie nie je.
tez kupilam te Lupilu Premium wczoraj, ale stwierdzam, ze sa bardzo cienkie i takie „nieoddychajace”. Ja jednak Pampers Premium Care albo Pure albo Bambiboo najbardziej lubie.
A czy ktoras z Was chodzi z Maluszkiem na zajecia sensoryczne? Bo cos mi sie kojarzy, ze byla o tym mowa. Zastanawiam sie nad tym-co jest na takich zajeciach? My mamy rehabilitacje przedluzona do roczku, ale to glownie sa masaze, a chcialabym, zeby synek tez z innymi dziecmi chodzil na zajecia.
Ja kochana bd chodzic z mloda. Polecam te zajęcia z całego serca. Ze starsza chodzilam 3 razy az 😀

Boże dziewczyny dobijcie mnie ! Mloda nos czysty. A nie spi. Wstake co godzina. A to mleko, a to woda. A to od tak poprotsu.. teraz wstala o 3 i gotowa do zabawy. 40 minut zeby znowu usnela.. szczerze mam dosc.... jak ją przestawić ze noc tk noc i sie spi ;/ juz mi sil brak żeby wstawać co godzina do niej...

Boże dziewczyny dobijcie mnie ! Mloda nos czysty. A nie spi. Wstake co godzina. A to mleko, a to woda. A to od tak poprotsu.. teraz wstala o 3 i gotowa do zabawy. 40 minut zeby znowu usnela.. szczerze mam dosc.... jak ją przestawić ze noc tk noc i sie spi ;/ juz mi sil brak żeby wstawać co godzina do niej...
Ja mam to samo :( nie wiem już co robić, mam ochote włożyć stopery i isc spać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry