• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ostatnio nawet zastanawiałam się nad 3 dzieckiem i gadaliśmy z mezem o tym. Jednak jak sisia daje nam popalić teraz tak,, że jednak nie chce 😂😂 (sisia albo dzidzi to Hania 😂😂) a starsza ma ksywkę od urodzenia (bobek albo lulus) 😂😂
Hahaha, fajne ksywki. U nas bubu albo Kubi. Tez rozmawialam z Mezem o drugim Maluchu ale my jednak za starzy i te 9/10 lat staran tez nam dalo w kosc-szczegolnie mi fizycznie i psychicznie. Wiec bedzie jedynak.

Sproboje może to coś da :( on wczoraj co 20 minut się budzil i był głodny. Dałam mu butelkę i zjadł 100 ml mojego mleka.
A jak ci jje w dzień? Moze nie dojada w dzień i nadrabia w nocy? Gdzies mi kiedyś ktoś powiedział że jak malo dziecko takie bedzie jadło w dzień to nadrabia nocą. Ile w tym prawdy. Nie wiem....
Ja u swojej juz zauważyłam ze jak jej jest za chłodno w nocy to się bardzo często budzi na mleko. Cieple mleko bo zimnego nie wypije.
Za to jak jej cieplutko w nocy to spi jak suselek.

reklama
A jak ci jje w dzień? Moze nie dojada w dzień i nadrabia w nocy? Gdzies mi kiedyś ktoś powiedział że jak malo dziecko takie bedzie jadło w dzień to nadrabia nocą. Ile w tym prawdy. Nie wiem....
Ja u swojej juz zauważyłam ze jak jej jest za chłodno w nocy to się bardzo często budzi na mleko. Cieple mleko bo zimnego nie wypije.
Za to jak jej cieplutko w nocy to spi jak suselek.
No właśnie je na żądanie + posiłki stałe. Chciałam mu cycka odstawić, ale marudzi, więc je tyle ile potrzebuje. Ja już nie wiem co z nim zrobić, ja ledwo zyje :( tata też nie potrafi go uspokoić :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry