Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale laskaMatka pomalowana. Hania tak daje popalić, że nie chce mi się iść
A gdzie się wybierasz/wybieracie? Ja wczoraj pierwszy raz od dawna otworzyłam wino i oglądałam film uwaga ! Do 23Matka pomalowana. Hania tak daje popalić, że nie chce mi się iść
łooo, to podziwiamA gdzie się wybierasz/wybieracie? Ja wczoraj pierwszy raz od dawna otworzyłam wino i oglądałam film uwaga ! Do 23i żałuję bo oczywiście się nie wyspałam
![]()
wyglądasz ekstra!Matka pomalowana. Hania tak daje popalić, że nie chce mi się iść
Wow jaka piękna!Matka pomalowana. Hania tak daje popalić, że nie chce mi się iść
Idziemy na wesele, z dziećmiA gdzie się wybierasz/wybieracie? Ja wczoraj pierwszy raz od dawna otworzyłam wino i oglądałam film uwaga ! Do 23i żałuję bo oczywiście się nie wyspałam
![]()
Miłej zabawy!Idziemy na wesele, z dziećmitakze zabawa, że ohoho
Ja codziennie oglądam tv do północy że starym
![]()
Moja starsza wyjada Hani@Święta92 dzięki za polecajke. Pyszne. Mogłabym jeść całe opakowanie razem z młodym![]()