G
gość _199
Gość
Mój je kawałki blw, mówię o sobieMój też papki je bo z drobnymi kawałkami krztusi się i zwraca obiad cały potem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój je kawałki blw, mówię o sobieMój też papki je bo z drobnymi kawałkami krztusi się i zwraca obiad cały potem![]()
A myslisz ze to jest „swiadome” mama? Moja wlasnie tez co chwile mowi mama albo ma, i bylam przekonana ze na razie tak sobie tylko sklada sylaby, ale powoli zaczynam miec wrazenie ze zaczyna kumac to slowo.Ja w ogóle o tym nie pomyślałam, a wczoraj Alek przewrócił suszarkę z praniem i krzyczy mama mamaczas wszystko opakować styropianem.
Też mam wrazenie, że mówi to świadomie. To nie są sylaby wypowiadane w byle jakiej sytuacji, tylko np. jak już przeciera oczka i marudzi, że chce spać, albo się o coś uderzy to też płacze i mama mama. Ale może się mylęA myslisz ze to jest „swiadome” mama? Moja wlasnie tez co chwile mowi mama albo ma, i bylam przekonana ze na razie tak sobie tylko sklada sylaby, ale powoli zaczynam miec wrazenie ze zaczyna kumac to slowo.
A dajesz mleko w butelce?Odstawisz na pewno, tylko daj sobie czas. Ja też myślałam że mi się nie uda. Ale stopniowo coraz mniej karmień i nagle okazało się że już cycusia nie potrzebuje![]()
Mój je kawałki blw, mówię o sobie![]()
No ciekawe, tez sie zastanawiam. Wlasnie moja tez jak marudzi o cos, albo jak jest z dziadkami i ewidentnie mnie szuka to wtedy mama albo ma.Też mam wrazenie, że mówi to świadomie. To nie są sylaby wypowiadane w byle jakiej sytuacji, tylko np. jak już przeciera oczka i marudzi, że chce spać, albo się o coś uderzy to też płacze i mama mama. Ale może się mylę![]()
U nas tak. Przebieranie to szkoła przetrwania. Po kąpieli i ubieraniu w piżamkę to cała upocona jestem bo w łazience ciepłoU was tez taka walka przy przebieraniu? Rany, ona jest juz taka silna ze czasami nie daje rady, mam wrazenie ze to juz robita dla dwojga![]()