• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja w ogóle o tym nie pomyślałam, a wczoraj Alek przewrócił suszarkę z praniem i krzyczy mama mama 🤣 czas wszystko opakować styropianem.
A myslisz ze to jest „swiadome” mama? Moja wlasnie tez co chwile mowi mama albo ma, i bylam przekonana ze na razie tak sobie tylko sklada sylaby, ale powoli zaczynam miec wrazenie ze zaczyna kumac to slowo.

A myslisz ze to jest „swiadome” mama? Moja wlasnie tez co chwile mowi mama albo ma, i bylam przekonana ze na razie tak sobie tylko sklada sylaby, ale powoli zaczynam miec wrazenie ze zaczyna kumac to slowo.
Też mam wrazenie, że mówi to świadomie. To nie są sylaby wypowiadane w byle jakiej sytuacji, tylko np. jak już przeciera oczka i marudzi, że chce spać, albo się o coś uderzy to też płacze i mama mama. Ale może się mylę 🤷

Też mam wrazenie, że mówi to świadomie. To nie są sylaby wypowiadane w byle jakiej sytuacji, tylko np. jak już przeciera oczka i marudzi, że chce spać, albo się o coś uderzy to też płacze i mama mama. Ale może się mylę 🤷
No ciekawe, tez sie zastanawiam. Wlasnie moja tez jak marudzi o cos, albo jak jest z dziadkami i ewidentnie mnie szuka to wtedy mama albo ma.

reklama
Co do świadomych słów to zanim stary wyjechał to młody wolał tata tata... Myśleliśmy że to zlepek przypadkowych sylab, wołał tak np jak wstał rano, podciągał się na szczebelkach, wyglądał na nas na lozko i tak tam sobie gadał dopóki go ojciec nie wyciągnął i nie wziął do łóżka. No ale odkąd wyjechal ojciec to w sumie przestal tak wołać, więc chyba jednak było to specjalnie 🙃🙃

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry