Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My z Hanulka juz na zakupy jakieś jedziemypromocja 1+1 na dada w biedrze
U mnie o północy było i o 5ranoU mnie już 1 pobudkazapowiada się zajebiscie
![]()
Przy memingokokach na ulotce ponoć pisze że godzinkę przed trzeba podać przeciwbólowy. A potem już jak coś się dziejeTo przybijamy piątkebo u nas też
ale my dziś po szczepieniu na meningokoki więc jestem nastawiona że może być gorzej niż zawsze
hitem dla mnie jest to że od razu po szczepieniu pediatra mówiła żeby podać Nurofen. Jak na razie nie ma nawet stanu podgorączkowego więc odpuściłam. Dziwne podejście lekarki
![]()
Edit, od jutra są pieluchyMy z Hanulka juz na zakupy jakieś jedziemypromocja 1+1 na dada w biedrze
Jumbo bagi też ?My z Hanulka juz na zakupy jakieś jedziemypromocja 1+1 na dada w biedrze
Nie mam pojęciaJumbo bagi też ?![]()
Dobrze że wypozyczony, a nie kupionyJeden element wyprawki mniej ;D
Mam nadzieję, że to minie. Siostra mówiła, że miała to samo, ale do roku już córa przesypiał noce. Jeszcze trzy miesiąceU nas tak samo...czy śpi sam czy z nami ciągle się budzi....
Ja też na gorączkę bym podała, zwłaszcza po tym szczepieniu, ale przed się jakoś boję.No właśnie, u nas póki co brak gorączki czy nawet podwyższonej temperatury. Od szczepienia minęło jakieś 9h. Obserwuje cały czas jak tylko zacznie wzrastać to na pewno podam.