• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mi teściowa takie buciki zrobiła :D
W ostatecznej wersji dała misia bez uśmiechu i oczek, bo się na drewienku marker rozlał.
Piękne 😍😍ale jakie malutkie 😀 my w takich chodzimy. Dostalam takiego kataru....

Załączniki

• IMG_20211014_125438.jpg
    IMG_20211014_125438.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 86
reklama
U mnie też rano było 5 stopni. Ja sobie tłumaczę, że co to będzie jak będzie - 10😂😂 ale jakas grubsza kurteczkę juz potrzebuje. Czapka cienka jest okej
Czaruś za to nadal nie ma kurtki, więc zakładam mu bluzę na body albo jak poniżej 10 stopni to jeszcze jakiś sweterek/bluzkę dodatkowo 😁 wczoraj mi pokazywało 8 stopni to mu 3 warstwy założyłam, nawet cienkie rękawiczki w bluzę wsadziłam w razie czego, a słońce tak dawało, że bluzę, czapkę i komin mu zdjęłam 😂 dzisiaj jedziemy w końcu kupić jakiś przejściowy kombinezon to będzie łatwiej ubrać.

U nas 8 stopni i piękne słońce :) młody już drzemie na zewnątrz od 12:00.

wklejam, babka fajnie mówi o zasypianiu i pobudkach w nocy. Może którejś z Was się sprawdzi :)

A ja wyspana :D chyba 3 pobudki na mleko były, ale spałam jak kamień, więc nawet nie pamiętam. przed 7 się obudził na kupę, trochę w łóżeczku i przed 8 poszliśmy spać razem aż do 9 🙈

Ja myślę nq takimi bucikami na zimę dla mlodej.
Ma ktoras ? Sprawdzają się?
No i raczej na zimę kupimy kombinezon zamiast kurtki. Chyba wole mloda ubrqc w body i dać w gruby kombinezon niz zakładać, body, bluze, kurtkę. Bo im chlodniej tym bardziej nie lubimy się ubierac ;D

Załączniki

• Screenshot_20211014-133533_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211014-133533_Samsung Internet.jpg
    164,2 KB · Wyświetleń: 73
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry