PiękneMi teściowa takie buciki zrobiła![]()
W ostatecznej wersji dała misia bez uśmiechu i oczek, bo się na drewienku marker rozlał.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
PiękneMi teściowa takie buciki zrobiła![]()
W ostatecznej wersji dała misia bez uśmiechu i oczek, bo się na drewienku marker rozlał.
Ale slodkie.Piękneale jakie malutkie
my w takich chodzimy. Dostalam takiego kataru....
Czaruś za to nadal nie ma kurtki, więc zakładam mu bluzę na body albo jak poniżej 10 stopni to jeszcze jakiś sweterek/bluzkę dodatkowoU mnie też rano było 5 stopni. Ja sobie tłumaczę, że co to będzie jak będzie - 10ale jakas grubsza kurteczkę juz potrzebuje. Czapka cienka jest okej
Jesteś w błędzie.Przecież Bexero można dopiero po 6 miesiącu podać, to może dlatego tak gorączkował i źle zniósł?
Ja szłam to 0stopni było rano 7 30U mnie dzisiaj 2 stopnie rano, jak wychodzilismy z psem, wiec wzielam Mlodego w nosidlo i pod swoja kurtke jeszcze-nie zeby bylo mu zimno-Matka sie ugrzala![]()
Spokojnie, tylko pytam. U mnie w przychodni wszędzie info, że Bexero po 6 miesiącu, pediatra też tak mówiła, więc nie miałam powodu by to sprawdzać, szczególnie, że i tak nie zaszczepiłabym go wcześniej, dość szczepień na początku miał. W ulotce faktycznie podają, że od 2 miesiąca życia można stosować.Jesteś w błędzie.