• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja myślę nq takimi bucikami na zimę dla mlodej.
Ma ktoras ? Sprawdzają się?
No i raczej na zimę kupimy kombinezon zamiast kurtki. Chyba wole mloda ubrqc w body i dać w gruby kombinezon niz zakładać, body, bluze, kurtkę. Bo im chlodniej tym bardziej nie lubimy się ubierac ;D
Ja mam takie z hm, ale ona mi je ściąga...

Załączniki

• IMG_20211014_142125.jpg
    IMG_20211014_142125.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 77
reklama
Ja myślę nq takimi bucikami na zimę dla mlodej.
Ma ktoras ? Sprawdzają się?
No i raczej na zimę kupimy kombinezon zamiast kurtki. Chyba wole mloda ubrqc w body i dać w gruby kombinezon niz zakładać, body, bluze, kurtkę. Bo im chlodniej tym bardziej nie lubimy się ubierac ;D
Na kupiłam kombinezon i cały spacer w nim przeplakany.. on nawet w pajacu płacze, więc kupiłam mu już kurtkę zimową.
Spokojnie, tylko pytam. U mnie w przychodni wszędzie info, że Bexero po 6 miesiącu, pediatra też tak mówiła, więc nie miałam powodu by to sprawdzać, szczególnie, że i tak nie zaszczepiłabym go wcześniej, dość szczepień na początku miał. W ulotce faktycznie podają, że od 2 miesiąca życia można stosować.
Mi też rekomendowała po 6 miesiącu bo wtedy jest przerwa aż do roku że szczepieniami, a to chyba żywa szczepionka i trzeba odczekać żeby nią zaszczepić.

Spokojnie, tylko pytam. U mnie w przychodni wszędzie info, że Bexero po 6 miesiącu, pediatra też tak mówiła, więc nie miałam powodu by to sprawdzać, szczególnie, że i tak nie zaszczepiłabym go wcześniej, dość szczepień na początku miał. W ulotce faktycznie podają, że od 2 miesiąca życia można stosować.
Nie było nerwów. Po 6 miesiącu jest mniej dawek, a jak dziecko nieżłobkowe, bez rodzeństwa to można odczekać. No i zawsze jedna dawka mniej. Ta szczepionka jest droga.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry