Hania albo chodzi z nożykiem w buzi, bhp zachowaneDziewczyny czym zajmujecie swoje bąbelkimój to jakoś nie umie się ostatnio zająć sobą, 5 minut się pobawi i koniec, tylko chce raczkować, wstawać, wchodzić do zmywarki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hania albo chodzi z nożykiem w buzi, bhp zachowaneDziewczyny czym zajmujecie swoje bąbelkimój to jakoś nie umie się ostatnio zająć sobą, 5 minut się pobawi i koniec, tylko chce raczkować, wstawać, wchodzić do zmywarki
![]()
U nas jest to samo tyle, że nie wstaje i nie raczkuje, więc jedyne co robi to podciąga się na drzwiach zmywarki jak jest otwarta, a poza tym pełza mi po całej chacie i burdel robiDziewczyny czym zajmujecie swoje bąbelkimój to jakoś nie umie się ostatnio zająć sobą, 5 minut się pobawi i koniec, tylko chce raczkować, wstawać, wchodzić do zmywarki
![]()
SmieJCie sie, ale wyobraźcie sobie dziecko z białymi skarpetami dorosłego i to całymi czarnymi od spodu bo chodziłam po garażu w nichMade my day![]()
SmieJCie sie, ale wyobraźcie sobie dziecko z białymi skarpetami dorosłego i to całymi czarnymi od spodu bo chodziłam po garażu w nichwiocha jak nie wiem
![]()
No właśnie u mnie wczoraj 1 dzien okresu. Zdychałam pol wieczoraMoja siorka też ma migrenę co miesiąc, jak ma okres. Zdycha wtedy, że masakra..
Tesciowa kupila kombinezon Hani. Ubralam jej, a ona kładzie się i leży krzyżem i nie chce się ruszać[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja chyba ubiore jak będę gotować obiadPokaż kombinezon, jak działa takie cuda może też kupię chociaż na noc [emoji28] bo moje to nawet przez sen całe łóżeczko pokonuje [emoji28][emoji28][emoji28]
Ja polecam nocnikJa chyba ubiore jak będę gotować obiad![]()
Ja polecam nocnik [emoji1787] siedzi i się nie ruszy.