Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie załączyło się drugieMąż dzisiaj kupił takie cudo w Biedrze, skład spoko to dałam Idzie i cały zjadła! Można czasem kupić na podwieczorek czy drugie śniadanieDo tej pory dawałam po prostu jogurt naturalny plus owoc ale fajny zamiennik
![]()
Ja też daje Lenie i cały jeMąż dzisiaj kupił takie cudo w Biedrze, skład spoko to dałam Idzie i cały zjadła! Można czasem kupić na podwieczorek czy drugie śniadanieDo tej pory dawałam po prostu jogurt naturalny plus owoc ale fajny zamiennik
![]()
Daj spokójZaraz będzie miał pełne uzębienie![]()
Jest takie powiedzenie, że matki dziela się na te, którym dziecko spadło i te, które się do tego nie przyznająWiesz, z jednej strony wiem że takie rzeczy się zdarzają, ale z drugiej nie mogę sobie darować że do tego dopuściłam. Jestem za niego odpowiedzialna a on jest taki malutki i delikatnyPamiętam jak Krzyś miał może 3 tygodnie i jak spał to kilka razy chrząknął na nosie a ja pojechałam z nim od razy do pediatry prywatnie wieczorem. Powiedział mi wtedy (byłam aż cała roztrzęsiona) że dopiero się dowiem co to choroba dziecka jak zacznie faktycznie chorować i że jesscz nieraz da nam "w dupę" jak będzie ząbkował
oczywiście miał rację. A potem mnie uspokoił że na wiele rzeczy nie mamy wpływu, że nieraz zdarzy się mu wypadek, uderzy się, ale dzieci tak mają.
Ale jakoś trudno o tym pamiętać jak się dziecku krzywda dzieje![]()
Znam, czasami kupuje, ale nie przepadam bo nie ma kultur bakterii, ktore jogurt powinien mieć, wtedy jest najzdrowszyNie załączyło się drugie
Rany, jakie cudne zdjęcie w dyniachSpacery zaakceptowane![]()
jaki zamówiłas? Bo też własnie szukanDzisiaj przyszedł mi śpiworek do sanek i wózkateraz tylko czekam aż mi sanki zrobią i na śnieg
![]()
Na vinted, tylko nowy.jaki zamówiłas? Bo też własnie szukan