Sylwia99
Fanka BB :)
Ciocia przytomna, pod tlenem nic więcej nie wiem. A o babci też za dużo nie wiadomo. Ciężko się czegokolwiek dowiedzieć..Ale przytomna, pod tlenem na razie? Znam stres![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciocia przytomna, pod tlenem nic więcej nie wiem. A o babci też za dużo nie wiadomo. Ciężko się czegokolwiek dowiedzieć..Ale przytomna, pod tlenem na razie? Znam stres![]()
No jak zawsze ciężko cokolwiek się dowiedzieć a rodzina się martwiCiocia przytomna, pod tlenem nic więcej nie wiem. A o babci też za dużo nie wiadomo. Ciężko się czegokolwiek dowiedzieć..![]()
No dokładnie...No jak zawsze ciężko cokolwiek się dowiedzieć a rodzina się martwi![]()
Sylwia, mam nadzieję, że babcia 8 ciocie bez szwanku z tego wyjdą!No dokładnie...
U mnie tak działa skrzypniecie podłogi
U mnie to ostatnio jak zmienię bok do spania to nawet się budzi
To normalne. Mnóstwo dzieci najpierw wstaje, a potem zaczyna raczkowac albo siadaćZa to moje dziecko wszystko robi niezgodnie z "harmonogramem rozwoju"Bo obroty ogarnął po pełzaniu, a teraz wstaje zamiast siadać
Jak go posadzę to siedzi ładnie, ale sam to tylko przypadkiem, za to do wstawania pierwszy. Wciąż się o coś podpiera (ulubieńcy to zdecydowanie zmywarka i odkurzacz) i tak na kolankach przy tym siedzi i kombinuje, a czasem się tak wspina (zwłaszcza na coś wyższego), że aż stoi
O i z raczkowaniem/czworakowanien póki co mu nie po drodze, chociaż często robi pozycję do raczkowania, ale jak już się chce przemieszczać to na płasko sunie i tylko słychać stukot uderzania nóżkami o podłogę
![]()