No ja wiem, ale na stawanie czasu jest więcej, nawet nie wiem ile dokładnieTo normalne. Mnóstwo dzieci najpierw wstaje, a potem zaczyna raczkowac albo siadaćmój Filip wstał sporo wcześniej niż siadal sam. Na siadanie to aż do 11 miesiąca jest czas
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja wiem, ale na stawanie czasu jest więcej, nawet nie wiem ile dokładnieTo normalne. Mnóstwo dzieci najpierw wstaje, a potem zaczyna raczkowac albo siadaćmój Filip wstał sporo wcześniej niż siadal sam. Na siadanie to aż do 11 miesiąca jest czas
![]()
Niee i nie zapowiada się na to. Miesiąc temu gin powiedział, że u mnie wszystko wygaszone, ale nie narzekam@ness. @rosenberg dostalyscie juz miesiaczke? U mnie ciągle nic.
Nie i nie zapowiada się. Ja zawsze miałam szalone hormony i podjerzewam, że póki będę karmić nie dostanę w ogóle. Poza tym moje dziecko je w dzień max co 3h, czasami co godzinę@ness. @rosenberg dostalyscie juz miesiaczke? U mnie ciągle nic.
Mojej siostry, co jest miesiąc młodszy od naszych szybko zaczął się obracać. Za to teraz wstał już przy łóżku na nogi, nie siedzi i nie raczkuje tylko pełza. Robi pozycje do raczkowania i tyle.No ja wiem, ale na stawanie czasu jest więcej, nawet nie wiem ile dokładnieAle w kolejności książkowej dziecko najpierw siada. Tak samo z obrotami. Całe szczęście ja mam luz w tej kwestii i dokładnie nawet nie śledzę tych "norm", cieszy mnie każda nowa umiejętność, czy zgodnie z wytycznymi, czy nie
większość zębów też mu wyszła przed czasem
![]()
A zbieracie na coś konkretnego? Ja bym powiedziała, że macie coś na oku, coś co kosztuje trochę i to chcecie kupićJa już organizuje roczek młodemu i żałuje, że się za to zabrałamdziewczyny dajecie kasę dzieciom na takie imprezy ? Ja liczyłam właśnie na pieniądze, a tu teściowa wyskakuje z jakimiś kojcami, huśtawkami i innymi gratami zajmującymi pół mieszkania, gdzie są to dosyć drogie rzeczy.
Jak dać do zrozumienia, że wolimy dolary, albo chociaż coś co potrzebujemy![]()
Powiedz wprost. Moi rodzice i męża rodzice na roczek kase dadzą. Reszta kupi jakieś prezenty które wymyślę. Czasami np 2 pary jeden większy prezentJa już organizuje roczek młodemu i żałuje, że się za to zabrałamdziewczyny dajecie kasę dzieciom na takie imprezy ? Ja liczyłam właśnie na pieniądze, a tu teściowa wyskakuje z jakimiś kojcami, huśtawkami i innymi gratami zajmującymi pół mieszkania, gdzie są to dosyć drogie rzeczy.
Jak dać do zrozumienia, że wolimy dolary, albo chociaż coś co potrzebujemy![]()
Tak, tez tak uwazam. Sama wole jak mi ktos powie czy woli pieniadze czy jakis konkretny prezent. Nie lubie dawac nietrafionych prezentów. Ale tez trzeba sie liczyc z tym ze ktos moze chce dac prezent, zeby pamiątka była. My np mojej chrzesnicy na chrzest dalismy lancuszek z pierwsza literka imienia i wygrawerowana data. Teraz nie skorzysta, ale kiedys bedzie miala bardzo ladnyPowiedz wprost. Moi rodzice i męża rodzice na roczek kase dadzą. Reszta kupi jakieś prezenty które wymyślę. Czasami np 2 pary jeden większy prezentu nas komunikacja jest wporzo
![]()
U nas dramat, teściowej się mówi, a ona i tak swoje robi.Powiedz wprost. Moi rodzice i męża rodzice na roczek kase dadzą. Reszta kupi jakieś prezenty które wymyślę. Czasami np 2 pary jeden większy prezentu nas komunikacja jest wporzo
![]()