reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tak też się kręci, zwłaszcza po przebudzeniu. Przyjmuje każdą możliwą pozycję oczywiście z siadaniem i wstawaniem włącznie.
Zamiast leżec zaspane w nocy to siada i wstaje, u mnie tak samo, a co lepsze robi to w śpiworku więc mega pokracznie, ale dzielnie prze do przodu z zamkniętymi oczami 😂😂

Ogólnie powiem Wam, że w szpitalu miałam spore śmieszki po tym zabiegu tomografii. Bo to pod znieczuleniem ogólnym - dziecko całkiem uspione, potem na salę wybudzeń no i czekałam sobie spokojnie obok łóżeczka aż się obudzi. Myślę sobie po znieczuleniu to pewnie będzie taki słodziutki zaspany, będziemy się tulić i w ogóle. A ten jak tylko otworzył oczy...... Hyc na brzuch, siada i już wstaje 😂 te pielęgniarki biegną żeby mu odłączyć wszystkie kable monitorujące i takie zaskoczone jaki on żywy 😂

reklama
U nas noc tragiczna. Czy wasze dzieci tez sie caly cza kręcą podczas snu?
Mój się tak kręcił całą noc wcześniej... Teraz się uspokoiło, a wyszły mu górne jedynki i dwójki. Więc zakładam, że to była przyczyna. Ale pamiętam... Nie mogłam do łóżka wejść normalnie bo każde skrzypniecie powodowało jego kręcenie się 🥵 już nie wspomnę jak stary się przewracal z boku na bok ze swoim klasycznym sapaniem, a on 90kg prawie waży to cały materac chodzi 😂

@Tola90 taki kalendarz robie, jeszcze muszę dokupić pierdolek i dokończyć 😁

Załączniki

• IMG_20211115_104150.jpg
    IMG_20211115_104150.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 96
Mój się tak kręcił całą noc wcześniej... Teraz się uspokoiło, a wyszły mu górne jedynki i dwójki. Więc zakładam, że to była przyczyna. Ale pamiętam... Nie mogłam do łóżka wejść normalnie bo każde skrzypniecie powodowało jego kręcenie się 🥵 już nie wspomnę jak stary się przewracal z boku na bok ze swoim klasycznym sapaniem, a on 90kg prawie waży to cały materac chodzi 😂
To mój dużo więcej waży u nas zapadnięty materac 2letni 🤣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry