reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, podawała któraś z Was pomarańcze lub pomidora do ręki maluchowi? Pomidora to chyba w całości można, ale jak pomarańcze?
Ja z własnej ręki tylko pomarańcza. Ja się jakoś boje pomarańczy i mandarynek.. 2 razy prawie zabiła mnie mandarynka takze jakos uważam, że łatwo się nia zadławić 😂albo ja mam pecha.

reklama
U nas też tragedia, non stop pobudki i to z takim wrzaskiem ze szok🤯 Ostatnio pisałam że mały trochę gorączkował i miał biegunkę i w sumie jedynki wyszły. Ale wczoraj pojawiła się mega wysypka na brzuszku i plecach coś takiego jak pokrzywka. Więc chyba przeszliśmy "trzydniówkę. A na horyzoncie już widzę dwójki 😱
Cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Byłam z Wami tutaj w ciąży i trochę po niej 😊 podczytuje Was czasami, ale nie mam siły się udzielac, bo u nas mało ciekawie. Nie chce straszyć, ale u nas był malutki katarek przez tydzień, aż w czwartek pojawiła się gorączka i wysypka właśnie taka jak pokrzywka... I niestety wymaz na covid dał wynik pozytywny 😭 więc obserwuj dzidziula czy nic się nie dzieje...

Cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Byłam z Wami tutaj w ciąży i trochę po niej 😊 podczytuje Was czasami, ale nie mam siły się udzielac, bo u nas mało ciekawie. Nie chce straszyć, ale u nas był malutki katarek przez tydzień, aż w czwartek pojawiła się gorączka i wysypka właśnie taka jak pokrzywka... I niestety wymaz na covid dał wynik pozytywny 😭 więc obserwuj dzidziula czy nic się nie dzieje...
Pamiętamy, pamiętamy :) zdrówka dużo 💜

Pewnie że pamiętamy :) mam nadzieję że przechodzi łagodnie ? Wy też pozytywni ?

O kurde 😱 współczuję 🥺

reklama
Pewnie że pamiętamy :) mam nadzieję że przechodzi łagodnie ? Wy też pozytywni ?
Gorączka ją męczyła trzy dni, ale już przeszła. Katar niestety gorszy :( po wysypce już prawie śladu nie ma. Oliwia ma kwarantanne 10 dni. Ja jestem zaszczepiona i czuje się dobrze, kwarantanny nie mam wcale. A mój partner z racji tego, że nie jest zaszczepiony dostał kwarantanne 17 dni 🤦‍♀️ ogólnie w zeszłym tygodniu się trochę źle czuł, ale wiadomo jak to facet. Do lekarza nie pójdzie, leki jak pod nos się da to weźmie 😅 ale dałam mu wtedy ocet do wypicia to prawie się porzygał 😅 ale pewnie miał covida

Do góry