Ja? No co ty, ciągle gdzieś jakas piłeczka pod noga czy coś. Fakt, że co chwile zbieram zabawki. Wieczorem wynoszę do pokoju dziecięcego bo lubię odpoczywać jak nie widzę zabawekKurcze, jaki Ty masz porzadek w domuU mnie Mlody rozwala wszystko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja? No co ty, ciągle gdzieś jakas piłeczka pod noga czy coś. Fakt, że co chwile zbieram zabawki. Wieczorem wynoszę do pokoju dziecięcego bo lubię odpoczywać jak nie widzę zabawekKurcze, jaki Ty masz porzadek w domuU mnie Mlody rozwala wszystko
W pomoc domowaDziewczyny, macie odkurzacze pionowe? Ja mam już 5 lat bosha i zaczyna niedomagać. Któraś może,, zainwestowała,, w daysona?? Czy serio warto? Albo coś innego fajnego?![]()
To jest mysl-tam Mlody nic nie zdemolujeSuperpewnie będzie pięknie! Ja dzisiaj przystroję balkon jak sił mi starczy
wczoraj maz zrobił wkoncu kontakt na balkonie, bo zawsze kabel puszalam przez okno, i co roku rozerwane światełka
![]()
Oj mój jak się dorwie do wyciąganych chusteczek to nie tylko je wszystkie wyrwie ale i pcha wszystko do buzi więc ma zakazDziewczyny 10 min spokoju. Hanka dorwała opakowanie z chusteczkami. I tak się zastanawiałam czy jej przerwać. Dalam jej wszystkie wyjąć i porwać![]()
Haha u nas też by było połowę zjedzone, zresztą razem z foliąOj mój jak się dorwie do wyciąganych chusteczek to nie tylko je wszystkie wyrwie ale i pcha wszystko do buzi więc ma zakaz
Ze wogole pomyslalas o treningu@olga.1 mialam isc na drzemke z haniastwierdzilam, że zrobię trening może poczuje endorfiny
ale jednak nie doszły do mnie endorfiny
![]()
A u mnie też jeHaha u nas też by było połowę zjedzone, zresztą razem z folią![]()