G
gość _199
Gość
Ale śliczna !! Piękne włoski, mój łysy jak kolanoCześć ciotki !![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale śliczna !! Piękne włoski, mój łysy jak kolanoCześć ciotki !![]()
U nas to samo, więc nie ma żadnych ubranek że stopkamiNie ślizga się w tych polspioszkach??? Mój nic na stopach nie może mieć bo zaraz robi szpagaty i ciągle leci na łeb na szyję.i się ślizga. Nawet te skarpetki z antyposlizgami nie zdają egzaminu bo mu się obkrecaja na stopach![]()
Ostatnio zapomniałam zdjąć skarpetek po spacerze a nie miały tych wypustek antypoślizgowych!!U nas to samo, więc nie ma żadnych ubranek że stopkamiw tym by się nigdy nie nauczył chodzić
nie, ale mam przychodnie stomatologiczną wiec troche jestem w temacieMasz zrobione?![]()
ale zwykłe trzeba co jakiś czas wymieniać bo bardzo szybko sie przebarwiają i niszcząOoo tez chetnie sie dowiem wiecej szczegółówja aktualnie mysle o licówkach. Ale ogrooomna roznica w cenie pomiedzy zwyklymi a porcelanowymi
![]()
To u mnie tylko na boso. Podloga zimna ale jakoś daje radeNie, wlasnie calkiem spoko sobie radzi. U nas mloda raczej w skarpetkach lata bo ppdloga dosc zimna, zelaszcza plytki w kuchni i przedpokoju. Moze sie juz przyzwyczailaczasami tylko sciagam skarpety zeby miala takie chwile gdzie stópka idelanie przylega do podlogi. Na pewno jej lepiej
![]()
To u mnie tylko na boso. Podloga zimna ale jakoś daje rade. Dzisiaj 3 razy wstala bez potporu
czyli ostatni krok przed chodzeniem