• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Na siniaki, guzy i inne smaczki polecam maść arnikowa, naturalna a działa cuda, mój jak nabil limo pod okiem to smarowalam co kilka godzin i na drugi dzień śladu prawie nie było. :D

Nie ślizga się w tych polspioszkach??? Mój nic na stopach nie może mieć bo zaraz robi szpagaty i ciągle leci na łeb na szyję.i się ślizga. Nawet te skarpetki z antyposlizgami nie zdają egzaminu bo mu się obkrecaja na stopach 🤭
U nas to samo, więc nie ma żadnych ubranek że stopkami 🤣 w tym by się nigdy nie nauczył chodzić

Nie, wlasnie calkiem spoko sobie radzi. U nas mloda raczej w skarpetkach lata bo ppdloga dosc zimna, zelaszcza plytki w kuchni i przedpokoju. Moze sie juz przyzwyczaila 😄 czasami tylko sciagam skarpety zeby miala takie chwile gdzie stópka idelanie przylega do podlogi. Na pewno jej lepiej 😁

Nie, wlasnie calkiem spoko sobie radzi. U nas mloda raczej w skarpetkach lata bo ppdloga dosc zimna, zelaszcza plytki w kuchni i przedpokoju. Moze sie juz przyzwyczaila 😄 czasami tylko sciagam skarpety zeby miala takie chwile gdzie stópka idelanie przylega do podlogi. Na pewno jej lepiej 😁
To u mnie tylko na boso. Podloga zimna ale jakoś daje rade 😂. Dzisiaj 3 razy wstala bez potporu😀😀czyli ostatni krok przed chodzeniem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry