• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
I do Poznania śnieg zawitał 😱 a Czaruś odsypia ranną pobudkę, bo musiałam wyjść rano, a jego nakarmić i zostawić z babcią, pewnie jak się obudzi to ze śniegu mokre ulice tylko zostaną 😂 Ale tak sobie myślę co to będzie z tym moim śpiochem jak na 7 do pracy będę znów chodzić 🤭

My zawsze mielismy zywa, bo ja wole, ale juz w tamtym roku kupilismy sztuczną bo praktyczniejsza jest. Ale w tym roku kupimy znowu zywa ale małą 🤣 i postawie jakos wysoko zeby mloda nie mogla sięgnąć 🤣 bo jakby tą dużą sztuczną wywaliła to by z niej chyba placek został 😬😂

U nas wlasnie wjechała druga drzemka. Mala usnela bez żadnego oporu i buntu. Mam nadzieje ze dzis wieczorem nie będzie problemu z usypianiem przez tą redukcję snu w dzień;)

Zrobilam dzis mlodej kisiel z jablka. Pogardziła. Ale za to zupę brokulowa tak pałaszowała ze aż milo;D jutro na drugie śniadanie chyba jakies placki z banana spróbujemy.

Na dziale chłopięcym w pepco ładne rzeczy wyjątkowo

Załączniki

• IMG_20211130_153538.jpg
    IMG_20211130_153538.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 107
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry