reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Tak wiem, ale strasznie się martwię a przeczytałam u Pani w którymś poście że też coś takiego było że miało dziecko mniejszy brzuszek albo coś pomyliłam
Tzn. u mnie nie było żadnych dysproporcji poza tym jednym razem, gdzie nóżki w ust wyszły większe od reszty, ale lekarka nie sugerowała nawet, że coś może być nie tak. Jeśli u Ciebie lekarz mówi, że to może być coś ważnego i masz obserwować, to ja bym chyba poszła tak kontrolnie jeszcze do innego lekarza, żeby mieć pewność i się niepotrzebnie nie stresować.

No lekarz powiedział że jest mniejszy brzuch i jak nie będę czuła ruchów to mam udać się odrazu do lekarza i wymagam częstej kontroli, dziękuję za odpowiedz
Dziwny lekarz... Nic nie wyjaśnił? Czym to może być spowodowane i czy to poważne? Ruchów jak długo nie czuć to wiadomo, że trzeba do szpitala, ale czy to ma jakiś związek z tym brzuszkiem?

Jestem pod wrażeniem jak zmieniła mi się blizna po prawie 3 miesiącach stosowania tych plastrów na bliznę😱

Załączniki

• IMG_20211214_104637.jpg
    IMG_20211214_104637.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 102
Piękna! Ja mam dalej czerwoną ale liczę że z czasem zblednie
Ja mam nadzieję, że jeszcze się zmieni na lepsze, ale i tak jestem w szoku, że zwykłe plastry dały taki efekt i nawet wygładziły to zgrubienie co było na środku przez co blizna się jakby podniosła i nie ma dołka, który miałam przy leżeniu na plecach (w sensie blizna nie jest tak zapadnięta), normalnie magia 😃🙉

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry