reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wiesz co jakimiś maszynami, komputerem sprawdzała. Kroplila. Nie polecam isc do kogoś kto dziećmi się nie zajmuje. Kiedyś bylam pilnie że starsza u innej i kazala jej cos czytać z tablicy jak nie mówiła 😂 do tej ci chodzimy prywatnie to kolo 7msc czekania
Hahaha 😂😂 My jak teraz mieliśmy te kwarantanny, to dzwoniła do mnie policja : " Dzień dobry. Czy rozmiawiam z Oliwia? " 😅 mówię, że nie, ale mogę ją dać do telefonu, tyle że ma 9 miesięcy i nie wiem czy się dogadają 😂 ja dzisiaj znalazłam polecanego stomatologa dzieciecego na NFZ i stwierdziłam, że zadzwonie się zapytać. I akurat zwolnił im się termin na jutro. O okuliste nie pytałam, ale to już może po nowym roku :)

Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia !! Mimo tej przykrej sytuacji jestem z tym pogodzona bo babcia juz ostatnio mocno cierpiała, byla leżąca itp.
Ja z młodą wlasnie zastanawiałam się czy sie wybrać juz do dentysty i do okulisty tak kontrolnie . Ale chyba poczekam aż skonczy roczek bo narazie sie zrobila straszna złośnica. Wymusza jak czegoś nie dostanie, placze, rozwala.
Wszyscy mówią że jest mega grzeczna a ja czasami mam dosc ;)
Wczoraj pękło 10 miesięcy i zdałam sobie sprawę ze za teoche ponad 2 miesiace wracam do pracy. Szok;D nie potrafię sobie tego wyobrazić;p
Myślisz, że ta złośliwość przejdzie? Bo ja się boje, że może być gorzej 😅 też uwielbiam, jak młoda w gościach jest rozkoszna, a w domu wychodzi z niej szatan 😂 mi do powrotu do pracy, zostało już mniej niż 2 miesiące... Ale żeby do niej wrócić to najpierw trzeba ją mieć 😪 ciężki czas się zbliza

J
Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia !! Mimo tej przykrej sytuacji jestem z tym pogodzona bo babcia juz ostatnio mocno cierpiała, byla leżąca itp.
Ja z młodą wlasnie zastanawiałam się czy sie wybrać juz do dentysty i do okulisty tak kontrolnie . Ale chyba poczekam aż skonczy roczek bo narazie sie zrobila straszna złośnica. Wymusza jak czegoś nie dostanie, placze, rozwala.
Wszyscy mówią że jest mega grzeczna a ja czasami mam dosc ;)
Wczoraj pękło 10 miesięcy i zdałam sobie sprawę ze za teoche ponad 2 miesiace wracam do pracy. Szok;D nie potrafię sobie tego wyobrazić;p
Ja wracam dopiero gdzieś w połowie marca ale już jestem przerażona po tak długiej nieobecności 😧

reklama
Wiesz co jakimiś maszynami, komputerem sprawdzała. Kroplila. Nie polecam isc do kogoś kto dziećmi się nie zajmuje. Kiedyś bylam pilnie że starsza u innej i kazala jej cos czytać z tablicy jak nie mówiła 😂 do tej ci chodzimy prywatnie to kolo 7msc czekania
Tak tak, potwierdzam, to trzeba miec odpowiednie podejscie. U nas babeczka fajnie ja zagadywala jak robila podstawowe badania, pozniej podczas kropienia - no wiadomo placzki byly, ale wszystko robione delikatnie. I pozniej podczas swiecenia w oczy tez kobiety wiedzialy co i jak. Tez prywatnie i terminy masakryczne, my sie wbilysmy wczesnien bo akuray jak dzownilam to cos sie zwolnilo.

Do góry